Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra fjord og fjell

    Mat fra fjord og fjell

    Mat fra fjord og fjell

    Mat fra fjord og fjell (Bondens marked Bergen)

    Forfatter Tun

    (Thor Brødreskift - Illustratør)

    Tun

    Levering 2-6 dager

    369,- Nå 323,-

    ISBN:

    9788252933581

    Forlag:

    Tun

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    191

    Vekt:

    834 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Bondens marked

    Mat fra fjord og fjell
    Tun
    9788252933581

    Forlagets omtale:

    Bli med Christopher Haatuft og fire spennende kokker på Bondens marked i Bergen. Kokkene er alle kreative drivkrefter i noen av Bergens beste restauranter, og har gjort det til sin hjertesak å bruke kortreiste råvarer. Få kjenner Vestlandets matskatt bedre enn disse fem, og her presenterer de en LES MER samling utsøkte oppskrifter med utgangspunkt i produktene du finner på markedet! Mat fra Fjord til Fjell er en hyllest til entusiastiske produsenter, enestående råvarer og kulinarisk kreativitet. Forfatteren Christopher Haatuft er utdannet kokk og har jobbet på noen av verdens beste restauranter. Han har også gledet mange med sinematartikleri Bergens Tidende og i ulike magasiner. LES MINDRE Forlagets omtale Bli med Christopher Haatuft og fire spennende kokker på Bondens marked i Bergen. Kokkene er alle kreative drivkrefter i noen av Bergens beste restauranter, og har gjort det til sin hjertesak å bruke kortreiste råvarer. Få kjenner Vestlandets matskatt bedre enn disse fem, og her presenterer de en samling utsøkte oppskrifter med utgangspunkt i produktene du finner på markedet! Mat fra Fjord til Fjell er en hyllest til entusiastiske produsenter, enestående råvarer og kulinarisk kreativitet. Forfatteren Christopher Haatuft er utdannet kokk og har jobbet på noen av verdens beste restauranter. Han har også gledet mange med sinematartikleri Bergens Tidende og i ulike magasiner.