Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra våre kjøkken

    Mat fra våre kjøkken

    Mat fra våre kjøkken

    Mat fra våre kjøkken (gjennom fire årstider)

    Forfatter Pegasus forl.

    (Nadin Martinuzzi - Forfatter)

    Pegasus forl.

    (Rhona Glenton - Forfatter)

    Pegasus forl.

    På lager - sendes nå ( 4 stk. )

    399,- Nå 199,-

    ISBN:

    9788244200998

    Forlag:

    Pegasus forl.

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    272

    Vekt:

    1252 gr

    Alder:

    Voksen

    Mat fra våre kjøkken
    Pegasus forl.
    9788244200998

    Haugenboks omtale:

    Kokeboka følger årstidene og har oppskrifter som tar utgangspunkt i årstidenes råvarer og tradisjoner. Den har oppskrifter på over 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker. Haugenboks omtale Kokeboka følger årstidene og har oppskrifter som tar utgangspunkt i årstidenes råvarer og tradisjoner. Den har oppskrifter på over 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker.

    Forlagets omtale:

    . Boken følger årstidene, med sine råvarer og tradisjoner . Eldre oppskrifter med nye vrier og nye spennende retter . Oppskrifter på 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker . Forslag til drikke tilpasset ulike retter og årstider . En bok full av matglede, med vekt på bruk av naturens LES MER råvarer, som du vil glede deg over og bli inspirert av både til høytid og fest . Skrevet av tre engasjerte mødre og selverklærte "matvrak", som også er profesjonelt engasjert i mat- og drikkeverden . En bruksbok med omfattende register og oversiktlige oppskrifter . Illustrert med over 270 flotte foto som får tennene til å løpe i vann LES MINDRE Forlagets omtale . Boken følger årstidene, med sine råvarer og tradisjoner . Eldre oppskrifter med nye vrier og nye spennende retter . Oppskrifter på 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker . Forslag til drikke tilpasset ulike retter og årstider . En bok full av matglede, med vekt på bruk av naturens råvarer, som du vil glede deg over og bli inspirert av både til høytid og fest . Skrevet av tre engasjerte mødre og selverklærte "matvrak", som også er profesjonelt engasjert i mat- og drikkeverden . En bruksbok med omfattende register og oversiktlige oppskrifter . Illustrert med over 270 flotte foto som får tennene til å løpe i vann