Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat fra våre kjøkken

    Mat fra våre kjøkken

    Mat fra våre kjøkken

    Mat fra våre kjøkken (gjennom fire årstider)

    Forfatter Pegasus forl.

    (Nadin Martinuzzi - Forfatter)

    Pegasus forl.

    (Rhona Glenton - Forfatter)

    Pegasus forl.

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788244200998

    Forlag:

    Pegasus forl.

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    272

    Vekt:

    1252 gr

    Alder:

    Voksen

    Mat fra våre kjøkken
    Pegasus forl.
    9788244200998

    Haugenboks omtale:

    Kokeboka følger årstidene og har oppskrifter som tar utgangspunkt i årstidenes råvarer og tradisjoner. Den har oppskrifter på over 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker. Haugenboks omtale Kokeboka følger årstidene og har oppskrifter som tar utgangspunkt i årstidenes råvarer og tradisjoner. Den har oppskrifter på over 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker.

    Forlagets omtale:

    . Boken følger årstidene, med sine råvarer og tradisjoner . Eldre oppskrifter med nye vrier og nye spennende retter . Oppskrifter på 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker . Forslag til drikke tilpasset ulike retter og årstider . En bok full av matglede, med vekt på bruk av naturens LES MER råvarer, som du vil glede deg over og bli inspirert av både til høytid og fest . Skrevet av tre engasjerte mødre og selverklærte "matvrak", som også er profesjonelt engasjert i mat- og drikkeverden . En bruksbok med omfattende register og oversiktlige oppskrifter . Illustrert med over 270 flotte foto som får tennene til å løpe i vann LES MINDRE Forlagets omtale . Boken følger årstidene, med sine råvarer og tradisjoner . Eldre oppskrifter med nye vrier og nye spennende retter . Oppskrifter på 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker . Forslag til drikke tilpasset ulike retter og årstider . En bok full av matglede, med vekt på bruk av naturens råvarer, som du vil glede deg over og bli inspirert av både til høytid og fest . Skrevet av tre engasjerte mødre og selverklærte "matvrak", som også er profesjonelt engasjert i mat- og drikkeverden . En bruksbok med omfattende register og oversiktlige oppskrifter . Illustrert med over 270 flotte foto som får tennene til å løpe i vann