Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat i det fri

    Mat i det fri

    Mat i det fri

    Mat i det fri

    Forfatter Selja forl.

    (Øystein Vegge - Forfatter)

    Selja forl.

    (Ellen Lande Gossner - Illustratør)

    Selja forl.

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    298,- Nå 261,-

    ISBN:

    9788282400206

    Forlag:

    Selja forl.

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    143

    Alder:

    Voksen

    Mat i det fri
    Selja forl.
    9788282400206

    Haugenboks omtale:

    Boken inneholder 80 oppskrifter på enkle matretter man kan tilberede ute i naturen. Den viser også teknikker for matlaging på bål, i kokegrop og jordovn, på steinhelle og sjusteinsovn. Med oppskriftsregister. Haugenboks omtale Boken inneholder 80 oppskrifter på enkle matretter man kan tilberede ute i naturen. Den viser også teknikker for matlaging på bål, i kokegrop og jordovn, på steinhelle og sjusteinsovn. Med oppskriftsregister.

    Forlagets omtale:

    "Mat i det fri" er boka for deg som er glad i naturen og alt den har å by på. Den viser hvordan du kan lage de beste middagsretter, herlige sjokoladefondanter og godluktende bakevarer uten gass eller elektrisk grill. "Mat i det fri" byr på 80 oppskrifter til enkle, men lekre matretter, alle med LES MER lett tilgjengelige råvarer. De to friluftslivslærerene Øystein Vegge og Per Momrak viser i "Mat i det fri" verdien av det enkle og nære friluftslivet. Her får du lære enkle teknikker for matlaging på bål, kokegrop eller jordovn, på steinhelle eller i sjusteinsovn. Teknikker og oppskrifter er rikt illustrert med flotte bilder. Ta boka med neste gang du skal på tur! "Det er den kuleste matboka jeg har bladd i." Egil Hurum i Den Norske Turistforening LES MINDRE Forlagets omtale "Mat i det fri" er boka for deg som er glad i naturen og alt den har å by på. Den viser hvordan du kan lage de beste middagsretter, herlige sjokoladefondanter og godluktende bakevarer uten gass eller elektrisk grill. "Mat i det fri" byr på 80 oppskrifter til enkle, men lekre matretter, alle med lett tilgjengelige råvarer. De to friluftslivslærerene Øystein Vegge og Per Momrak viser i "Mat i det fri" verdien av det enkle og nære friluftslivet. Her får du lære enkle teknikker for matlaging på bål, kokegrop eller jordovn, på steinhelle eller i sjusteinsovn. Teknikker og oppskrifter er rikt illustrert med flotte bilder. Ta boka med neste gang du skal på tur! "Det er den kuleste matboka jeg har bladd i." Egil Hurum i Den Norske Turistforening

    Emner: Friluftsliv