Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat i det fri

Mat i det fri

Mat i det fri

Mat i det fri

Forfatter Selja forl.

(Øystein Vegge - Forfatter)

Selja forl.

(Ellen Lande Gossner - Illustratør)

Selja forl.

På lager - sendes nå ( 2 stk. )

298,-

ISBN:

9788282400206

Forlag:

Selja forl.

Trykkeår:

2010

Utgitt:

2010

Utgave:

1

Sider:

143

Alder:

Voksen

Mat i det fri
Selja forl.
9788282400206

Haugenboks omtale:

Boken inneholder 80 oppskrifter på enkle matretter man kan tilberede ute i naturen. Den viser også teknikker for matlaging på bål, i kokegrop og jordovn, på steinhelle og sjusteinsovn. Med oppskriftsregister. Haugenboks omtale Boken inneholder 80 oppskrifter på enkle matretter man kan tilberede ute i naturen. Den viser også teknikker for matlaging på bål, i kokegrop og jordovn, på steinhelle og sjusteinsovn. Med oppskriftsregister.

Forlagets omtale:

"Mat i det fri" er boka for deg som er glad i naturen og alt den har å by på. Den viser hvordan du kan lage de beste middagsretter, herlige sjokoladefondanter og godluktende bakevarer uten gass eller elektrisk grill. "Mat i det fri" byr på 80 oppskrifter til enkle, men lekre matretter, alle med LES MER lett tilgjengelige råvarer. De to friluftslivslærerene Øystein Vegge og Per Momrak viser i "Mat i det fri" verdien av det enkle og nære friluftslivet. Her får du lære enkle teknikker for matlaging på bål, kokegrop eller jordovn, på steinhelle eller i sjusteinsovn. Teknikker og oppskrifter er rikt illustrert med flotte bilder. Ta boka med neste gang du skal på tur! "Det er den kuleste matboka jeg har bladd i." Egil Hurum i Den Norske Turistforening LES MINDRE Forlagets omtale "Mat i det fri" er boka for deg som er glad i naturen og alt den har å by på. Den viser hvordan du kan lage de beste middagsretter, herlige sjokoladefondanter og godluktende bakevarer uten gass eller elektrisk grill. "Mat i det fri" byr på 80 oppskrifter til enkle, men lekre matretter, alle med lett tilgjengelige råvarer. De to friluftslivslærerene Øystein Vegge og Per Momrak viser i "Mat i det fri" verdien av det enkle og nære friluftslivet. Her får du lære enkle teknikker for matlaging på bål, kokegrop eller jordovn, på steinhelle eller i sjusteinsovn. Teknikker og oppskrifter er rikt illustrert med flotte bilder. Ta boka med neste gang du skal på tur! "Det er den kuleste matboka jeg har bladd i." Egil Hurum i Den Norske Turistforening

Emner: Friluftsliv

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.