Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat på Metochi

    Mat på Metochi

    Mat på Metochi

    Mat på Metochi

    Forfatter Portal

    (Eva Maagerø - Forfatter)

    Portal

    (Birte Simonsen - Forfatter)

    Portal

    (Kari Wigstøl - Forfatter)

    Portal

    Levering 2-6 dager

    339,-

    ISBN:

    9788292712085

    Forlag:

    Portal

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    1

    Sider:

    133

    Vekt:

    710 gr

    Alder:

    Voksen

    Mat på Metochi
    Portal
    9788292712085

    Haugenboks omtale:

    Boken inneholder 67 oppskrifter fra kokkene på klostergården Metochi på Lesbos i Hellas. Den tar også for seg kulturen i området. Med oversikt over oppskriftene og bibliografi. Haugenboks omtale Boken inneholder 67 oppskrifter fra kokkene på klostergården Metochi på Lesbos i Hellas. Den tar også for seg kulturen i området. Med oversikt over oppskriftene og bibliografi.

    Forlagets omtale:

    Dette er i utgangspunktet en bok om mat. For mange handler den om minner om en uke på et kloster i Hellas. For andre utløser kanskje boken et ønske om å komme dit? Universitetet i Agder har siden 1993 hatt et nært samarbeid med Limonosklosteret på Lesbos om å drive studiestedet Metochi. Mange LES MER tusen kursdeltakere har gjennom årene opplevd inspirerende dager på Metochi. De har reist hjem med faglig utbytte, med nye vennskap og med et nærmere forhold til gresk kultur. De har også tatt med seg nye smaksopplevelser fra spennende og uvante retter som er blitt til her i det omskiftelige møtet mellom øst og vest, tilberedt av råvarer fra markene og havet like ved. Eva Maagerø, Kari Grødum, Birte Simonsen og Kari Wigstøl har skrevet denne boken. De har samlet 67 oppskrifter som kokkene på Metochi bruker i matlagingen. Dette er oppskrifter som kokkene har fått i arv fra sine mødre og fra deres mødre igjen, og som de nå raust deler med oss. Boken inneholder også mye interessant kulturstoff om Metochi og Limonos, som du kan nyte mens det putrer i grytene. LES MINDRE Forlagets omtale Dette er i utgangspunktet en bok om mat. For mange handler den om minner om en uke på et kloster i Hellas. For andre utløser kanskje boken et ønske om å komme dit? Universitetet i Agder har siden 1993 hatt et nært samarbeid med Limonosklosteret på Lesbos om å drive studiestedet Metochi. Mange tusen kursdeltakere har gjennom årene opplevd inspirerende dager på Metochi. De har reist hjem med faglig utbytte, med nye vennskap og med et nærmere forhold til gresk kultur. De har også tatt med seg nye smaksopplevelser fra spennende og uvante retter som er blitt til her i det omskiftelige møtet mellom øst og vest, tilberedt av råvarer fra markene og havet like ved. Eva Maagerø, Kari Grødum, Birte Simonsen og Kari Wigstøl har skrevet denne boken. De har samlet 67 oppskrifter som kokkene på Metochi bruker i matlagingen. Dette er oppskrifter som kokkene har fått i arv fra sine mødre og fra deres mødre igjen, og som de nå raust deler med oss. Boken inneholder også mye interessant kulturstoff om Metochi og Limonos, som du kan nyte mens det putrer i grytene.