Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Matleksikon

    Matleksikon

    Matleksikon

    Matleksikon

    Forfatter Kom forl.

    Levering 2-6 dager

    399,-

    ISBN:

    9788292496442

    Forlag:

    Kom forl.

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    1

    Sider:

    1103

    Vekt:

    1750 gr

    Alder:

    Voksen

    Matleksikon
    Kom forl.
    9788292496442

    Haugenboks omtale:

    Kokeboken dekker både norsk og internasjonal matlaging og inneholder oppslagsord i alfabetisk rekkefølge, beskrivelser av råvarer med både norske og latinske navn, omtaler av garnityrer og over 12000 oppskrifter. Boken passer som hjelpemiddel til profesjonelt bruk, og for den som har mat som interes LES MER se. Alle betegnelser er oversatt til fransk, tysk og engelsk. LES MINDRE Haugenboks omtale Kokeboken dekker både norsk og internasjonal matlaging og inneholder oppslagsord i alfabetisk rekkefølge, beskrivelser av råvarer med både norske og latinske navn, omtaler av garnityrer og over 12000 oppskrifter. Boken passer som hjelpemiddel til profesjonelt bruk, og for den som har mat som interesse. Alle betegnelser er oversatt til fransk, tysk og engelsk.

    Forlagets omtale:

    Matleksikon er en komplett kokebok som dekker norsk og internasjonal matlaging. Boken er tenkt som et hjelpemiddel, enten en arbeider profesjonelt med mat eller har det som interesse. Leksikonet inneholder: 20.000 oppslagsord knyttet til matuttrykk, råvarer, meny og menykomponering, LES MER menyoversettelse, garnityrnavn, matlagingsmetoder og tilberedning av retter. Oppslagsordene omfatter bl.a.: 12 000 oppskrifter, som gjør boken til en komplett, profesjonell kokebok som kan brukes av amatøren så vel som den profesjonelle. Alle tilberedningsmetoder er beskrevet med trinnvis fremgangsmåte. Oppskriftene dekker godt både det klassiske og moderne norske og internasjonale kjøkken. 3 000 garnityrnavn. For de garnityrnavn hvor en kjenner bakgrunnen til navnet er denne oppgitt. I tillegg er det oppført hvilke råvarer som er tilberedt med dette garnityrnavnet. 1500 råvarer med informasjon om opprinnelse, status som handelsvare, sesong, lagring, næringsverdi, forarbeid og bruk av råvaren i matlagingen. Matleksikon vil være et skattkammer for alle matinteresserte og et uunnværlig hjelpemiddel for alle som ønsker å utvikle sine kjøkkenferdigheter. Forfatteren, Kjell E. Innli, er kokk og lærebokforfatter for utdanning av kokker og servitører. Han har også vært redaktør av Vårt norske kjøkken og Fra bestemors kjøkken. LES MINDRE Forlagets omtale Matleksikon er en komplett kokebok som dekker norsk og internasjonal matlaging. Boken er tenkt som et hjelpemiddel, enten en arbeider profesjonelt med mat eller har det som interesse. Leksikonet inneholder: 20.000 oppslagsord knyttet til matuttrykk, råvarer, meny og menykomponering, menyoversettelse, garnityrnavn, matlagingsmetoder og tilberedning av retter. Oppslagsordene omfatter bl.a.: 12 000 oppskrifter, som gjør boken til en komplett, profesjonell kokebok som kan brukes av amatøren så vel som den profesjonelle. Alle tilberedningsmetoder er beskrevet med trinnvis fremgangsmåte. Oppskriftene dekker godt både det klassiske og moderne norske og internasjonale kjøkken. 3 000 garnityrnavn. For de garnityrnavn hvor en kjenner bakgrunnen til navnet er denne oppgitt. I tillegg er det oppført hvilke råvarer som er tilberedt med dette garnityrnavnet. 1500 råvarer med informasjon om opprinnelse, status som handelsvare, sesong, lagring, næringsverdi, forarbeid og bruk av råvaren i matlagingen. Matleksikon vil være et skattkammer for alle matinteresserte og et uunnværlig hjelpemiddel for alle som ønsker å utvikle sine kjøkkenferdigheter. Forfatteren, Kjell E. Innli, er kokk og lærebokforfatter for utdanning av kokker og servitører. Han har også vært redaktør av Vårt norske kjøkken og Fra bestemors kjøkken.

    Emner: Mat og drikke