Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Mer smak

Mer smak

Mer smak

Mer smak (hjemmelaget fra aioli til teriyaki, gör egen vinäger, harissa och hot sauce)

Forfatter Vega forl.

(Matilda Lindeblad - Illustratør)

Vega forl.

(John Grande - Oversetter)

Vega forl.

På lager - sendes nå ( 1 stk. )

299,- Nå 262,-

ISBN:

9788282114813

Forlag:

Vega forl.

Trykkeår:

2016

Utgitt:

2016

Utgave:

1

Sider:

139

Vekt:

632 gr

Alder:

Voksen

Mer smak
Vega forl.
9788282114813

Forlagets omtale:

Lag dine egne smakstilsetninger! Dette er boken for deg som vil lage dine egne smakstilsetninger. Alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. Du lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med LES MER hjemmelaget østerssaus, vinaigretten blir mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du imponerer gjestene mer når du serverer din egen chilisaus. For eksempel er det litt rart at man ikke legger mer omtanke i ketsjup og majones når man bruker timevis på å lage den perfekte burger, servert med hjemmelaget brød og trippelfriterte pommes frites. Det blir litt som å pynte seg før en date, for så å droppe tannpussen. Boken er en hyllest til smakstilsetningene og en guide til hvordan du lager dine egne. Noen oppskrifter tar mer tid enn andre og kan inneholde ukjente matvarer. Men arbeidsinnsatsen er ofte liten, og belønningen alltid større. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist og jobber med alt fra store næringsmiddelprodusenter til Sveriges fremste matblader. LES MINDRE Forlagets omtale Lag dine egne smakstilsetninger! Dette er boken for deg som vil lage dine egne smakstilsetninger. Alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. Du lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med hjemmelaget østerssaus, vinaigretten blir mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du imponerer gjestene mer når du serverer din egen chilisaus. For eksempel er det litt rart at man ikke legger mer omtanke i ketsjup og majones når man bruker timevis på å lage den perfekte burger, servert med hjemmelaget brød og trippelfriterte pommes frites. Det blir litt som å pynte seg før en date, for så å droppe tannpussen. Boken er en hyllest til smakstilsetningene og en guide til hvordan du lager dine egne. Noen oppskrifter tar mer tid enn andre og kan inneholde ukjente matvarer. Men arbeidsinnsatsen er ofte liten, og belønningen alltid større. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist og jobber med alt fra store næringsmiddelprodusenter til Sveriges fremste matblader.

Emner: Sauser Krydder

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.