Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Min mat!

    Min mat!

    Min mat!

    Min mat!

    Forfatter Bris

    (Eirik Nilssen - Illustratør)

    Bris

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788299987608

    Forlag:

    Bris

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    247

    Vekt:

    1109 gr

    Alder:

    Voksen

    Min mat!
    Bris
    9788299987608

    Forlagets omtale:

    Ørjan Johannessen Min Mat 110 retter fra Ørjan Johannessens kjøkken. En matreise med retter fra Ørjans barndom ved Bekkjarvik Gjestgiveri til kulinariske opplevelser fra hele verden. Boken er rikt illustrert med matbilder, naturbilder og stemninger fra hans hjemkommune, Austevoll. LES MER Forfatter: Ørjan Johannessen FOTO: Eirik Nilssen FORMAT: Innbundet FORLAG: Bris Forlag SPRÅK: Bokmål ISBN: 978-82-999876-0-8 PRIS: 399,- Ørjan Johannessen (f. 1985) er en prisbelønt norsk kokk. Han er to ganger kåret til Årets Kokk i Norge og han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og kvalifiserte seg igjen i 2014 til Bocuse d'Or i Lyon (VM i kokkekunst) som går i 2015. Han er fra Austevoll i Hordaland og er oppvokst på kjøkkenet med sine kokkeforeldre ved Bekkjarvik Gjestgiveri. Etter læretiden hos Hotell Neptun i Bergen ble han kjøkkensjef på Solvold Gourmet under Odd Ivar Solvold i fem år, og assisterte Geir Skeie frem til seier i Bocuse d'Or i 2009. Ørjan er en allrounder på kjøkkenet med stor sans for lokale råvarer og tradisjonelle retter med en ny vri. Han reiser mye, og besøker mange ulike kulturer med ett mål for øye: Inspirasjon. LES MINDRE Forlagets omtale Ørjan Johannessen Min Mat 110 retter fra Ørjan Johannessens kjøkken. En matreise med retter fra Ørjans barndom ved Bekkjarvik Gjestgiveri til kulinariske opplevelser fra hele verden. Boken er rikt illustrert med matbilder, naturbilder og stemninger fra hans hjemkommune, Austevoll. Forfatter: Ørjan Johannessen FOTO: Eirik Nilssen FORMAT: Innbundet FORLAG: Bris Forlag SPRÅK: Bokmål ISBN: 978-82-999876-0-8 PRIS: 399,- Ørjan Johannessen (f. 1985) er en prisbelønt norsk kokk. Han er to ganger kåret til Årets Kokk i Norge og han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og kvalifiserte seg igjen i 2014 til Bocuse d'Or i Lyon (VM i kokkekunst) som går i 2015. Han er fra Austevoll i Hordaland og er oppvokst på kjøkkenet med sine kokkeforeldre ved Bekkjarvik Gjestgiveri. Etter læretiden hos Hotell Neptun i Bergen ble han kjøkkensjef på Solvold Gourmet under Odd Ivar Solvold i fem år, og assisterte Geir Skeie frem til seier i Bocuse d'Or i 2009. Ørjan er en allrounder på kjøkkenet med stor sans for lokale råvarer og tradisjonelle retter med en ny vri. Han reiser mye, og besøker mange ulike kulturer med ett mål for øye: Inspirasjon.