Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra andre land Mitt Italia

    Mitt Italia

    Mitt Italia

    Mitt Italia

    Forfatter Cappelen Damm

    (Josefin Linder - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202498702

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    207

    Vekt:

    827 gr

    Alder:

    Voksen

    Mitt Italia
    Cappelen Damm
    9788202498702

    Forlagets omtale:

    I sin forrige bok, Min italienske bestemors kjøkken, fortalte Di Fiores sin egen families historie fra Napoli. Denne gang ønsker hun å fortelle også om andre mattradisjoner i Italia. For det gir egentlig ikke mening å bruke begrepet italiensk mat. De ulike regionene har alle en rik og LES MER karakteristisk matkultur med store variasjoner fra region til region. Til tross for de store regionale forskjellene, så er det den genuine matinteressen som knytter alle italienere sammen. For her dreier alt seg om mat. Det er det viktigste i livet, det alt kretser omkring. Man snakker om, diskuterer og lever for mat. Maten er selve Italias sjel. Og med dette som utgangspunkt pakket Mariangela og fotograf Josefin sekken og la i vei på en fantastisk matreise gjennom syv av Italias regioner. På veien møtte de herlige mennesker som brenner for mat og råvarer og som villig delte sin kunnskap og sine retter. Sauebonden Don Nicola fra Sicilia, pizzakongen Signor Michele i Napoli, kjøkkenvenninnene i Roma, slakteren Dario i Toscana, Nonna Adele i Bologna, Grevinnen i Venezia og nøttefamilien i Piemonte. Boka byr på tre ulike innfallsvinkler: 1 Innledninger som viser karakteristiske trekk ved hver enkelt region 2 Oppskrifter fra hver enkelt region 3 Portretter med representanter for hver sin matregion. Regionene som beskriver er altså Piemonte, Veneto, Emilia Romagna, Toscana, Lazio, Campania, og Sicilia. Buon appetito! LES MINDRE Forlagets omtale I sin forrige bok, Min italienske bestemors kjøkken, fortalte Di Fiores sin egen families historie fra Napoli. Denne gang ønsker hun å fortelle også om andre mattradisjoner i Italia. For det gir egentlig ikke mening å bruke begrepet italiensk mat. De ulike regionene har alle en rik og karakteristisk matkultur med store variasjoner fra region til region. Til tross for de store regionale forskjellene, så er det den genuine matinteressen som knytter alle italienere sammen. For her dreier alt seg om mat. Det er det viktigste i livet, det alt kretser omkring. Man snakker om, diskuterer og lever for mat. Maten er selve Italias sjel. Og med dette som utgangspunkt pakket Mariangela og fotograf Josefin sekken og la i vei på en fantastisk matreise gjennom syv av Italias regioner. På veien møtte de herlige mennesker som brenner for mat og råvarer og som villig delte sin kunnskap og sine retter. Sauebonden Don Nicola fra Sicilia, pizzakongen Signor Michele i Napoli, kjøkkenvenninnene i Roma, slakteren Dario i Toscana, Nonna Adele i Bologna, Grevinnen i Venezia og nøttefamilien i Piemonte. Boka byr på tre ulike innfallsvinkler: 1 Innledninger som viser karakteristiske trekk ved hver enkelt region 2 Oppskrifter fra hver enkelt region 3 Portretter med representanter for hver sin matregion. Regionene som beskriver er altså Piemonte, Veneto, Emilia Romagna, Toscana, Lazio, Campania, og Sicilia. Buon appetito!

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.