Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Mitt Toscana

Mitt Toscana

Mitt Toscana

Mitt Toscana

Forfatter Font

(Christian Brun - Illustratør)

Font

Levering 2-6 dager

399,-

ISBN:

9788281690578

Forlag:

Font

Trykkeår:

2010

Utgitt:

2010

Utgave:

1

Sider:

355

Vekt:

2188 gr

Alder:

Voksen

Mitt Toscana
Font
9788281690578

Haugenboks omtale:

Boka inneholder 120 oppskrifter fra Toscana. Leseren blir også tatt med guidete turer til byer, vingårder, restauranter, severdigheter og matprodusenter. Med adresseliste, ordliste og oppskriftsregister. Haugenboks omtale Boka inneholder 120 oppskrifter fra Toscana. Leseren blir også tatt med guidete turer til byer, vingårder, restauranter, severdigheter og matprodusenter. Med adresseliste, ordliste og oppskriftsregister.

Forlagets omtale:

Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks-syv år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. "Mitt Toscana" er hans kulinariske reisebrev og kjærlighetserklæring til denne vakre italienske regionen. Tjersland liker å presentere tradisjonelle råvarer og klassiske LES MER retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. I tillegg til bokens 120 vidunderlige oppskrifter tar han leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter. Norges beste matfotograf, Christian Brun, har vært på en rekke fotoreiser i Toscana de siste årene. Han har også tatt alle matbildene i boka. LES MINDRE Forlagets omtale Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks-syv år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. "Mitt Toscana" er hans kulinariske reisebrev og kjærlighetserklæring til denne vakre italienske regionen. Tjersland liker å presentere tradisjonelle råvarer og klassiske retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. I tillegg til bokens 120 vidunderlige oppskrifter tar han leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter. Norges beste matfotograf, Christian Brun, har vært på en rekke fotoreiser i Toscana de siste årene. Han har også tatt alle matbildene i boka.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.