Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra andre land Mitt Toscana

    Mitt Toscana

    Mitt Toscana

    Mitt Toscana

    Forfatter Font

    (Christian Brun - Illustratør)

    Font

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788281690578

    Forlag:

    Font

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    355

    Vekt:

    2188 gr

    Alder:

    Voksen

    Mitt Toscana
    Font
    9788281690578

    Haugenboks omtale:

    Boka inneholder 120 oppskrifter fra Toscana. Leseren blir også tatt med guidete turer til byer, vingårder, restauranter, severdigheter og matprodusenter. Med adresseliste, ordliste og oppskriftsregister. Haugenboks omtale Boka inneholder 120 oppskrifter fra Toscana. Leseren blir også tatt med guidete turer til byer, vingårder, restauranter, severdigheter og matprodusenter. Med adresseliste, ordliste og oppskriftsregister.

    Forlagets omtale:

    Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks-syv år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. "Mitt Toscana" er hans kulinariske reisebrev og kjærlighetserklæring til denne vakre italienske regionen. Tjersland liker å presentere tradisjonelle råvarer og klassiske LES MER retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. I tillegg til bokens 120 vidunderlige oppskrifter tar han leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter. Norges beste matfotograf, Christian Brun, har vært på en rekke fotoreiser i Toscana de siste årene. Han har også tatt alle matbildene i boka. LES MINDRE Forlagets omtale Kokken og restauranteieren Dag Tjersland har tilbrakt seks-syv år i Toscana for å lære det italienske kjøkkenets hemmeligheter. "Mitt Toscana" er hans kulinariske reisebrev og kjærlighetserklæring til denne vakre italienske regionen. Tjersland liker å presentere tradisjonelle råvarer og klassiske retter på nye måter, og han er glad i å fremheve norske råvarers posisjon i det italienske kjøkken. I tillegg til bokens 120 vidunderlige oppskrifter tar han leseren med på guidete turer rundt i Toscana, vi besøker byer, vingårder, restauranter, severdigheter og dyktige matprodusenter. Norges beste matfotograf, Christian Brun, har vært på en rekke fotoreiser i Toscana de siste årene. Han har også tatt alle matbildene i boka.