Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Møre retter

    Møre retter

    Møre retter

    Møre retter

    Levering 2-6 dager

    149,- Nå 130,-

    ISBN:

    9788279004790

    Forlag:

    Pantagruel

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    159

    Vekt:

    610 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Samlingen chic & gourmand

    Møre retter
    Pantagruel
    9788279004790

    Haugenboks omtale:

    Boka har oppskrifter på forskjellige middagsretter, både klassikere som pot-au-feu, oksesteik og kalvefrikassé, og nyere retter som kaningryte med sitronconfit, kalvefrikadeller og tagine med kalv, kveder, valnøtter og safran. Haugenboks omtale Boka har oppskrifter på forskjellige middagsretter, både klassikere som pot-au-feu, oksesteik og kalvefrikassé, og nyere retter som kaningryte med sitronconfit, kalvefrikadeller og tagine med kalv, kveder, valnøtter og safran.

    Forlagets omtale:

    Lekkert og godt, en fryd for alle sanser! Hva skal få godgjøre seg i grytene dine i dag? Det er bare å velge og vrake! Kanskje vil du lage en av klassikerne, for eksempel pot-au-feu, oksestek eller kalvefrikassé? Du kan også velge tidløse retter som innbakt gryte eller lammesadel, men også mer LES MER oppfinnsomme retter som for eksempel kaningryte med sitronconfit, kalvefrikadeller eller tagine med kalv, kveder, valnøtter og safran.... Uansett hva du måtte ønske å lage av møre retter lager maten seg selv når den kommer i kontakt med varme. LES MINDRE Forlagets omtale Lekkert og godt, en fryd for alle sanser! Hva skal få godgjøre seg i grytene dine i dag? Det er bare å velge og vrake! Kanskje vil du lage en av klassikerne, for eksempel pot-au-feu, oksestek eller kalvefrikassé? Du kan også velge tidløse retter som innbakt gryte eller lammesadel, men også mer oppfinnsomme retter som for eksempel kaningryte med sitronconfit, kalvefrikadeller eller tagine med kalv, kveder, valnøtter og safran.... Uansett hva du måtte ønske å lage av møre retter lager maten seg selv når den kommer i kontakt med varme.