Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Molekylær gastronomi for alle

    Molekylær gastronomi for alle

    Molekylær gastronomi for alle

    Molekylær gastronomi for alle

    Forfatter Cappelen Damm

    (Erik Røed - Oversetter)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202445478

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    240

    Vekt:

    936 gr

    Alder:

    Voksen

    Molekylær gastronomi for alle
    Cappelen Damm
    9788202445478

    Forlagets omtale:

    Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige LES MER matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser. LES MINDRE Forlagets omtale Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.

    Emner: Mat og drikke

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.