Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Molekylær gastronomi for alle

    Molekylær gastronomi for alle

    Molekylær gastronomi for alle

    Molekylær gastronomi for alle

    Forfatter Cappelen Damm

    (Erik Røed - Oversetter)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202445478

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    240

    Vekt:

    936 gr

    Alder:

    Voksen

    Molekylær gastronomi for alle
    Cappelen Damm
    9788202445478

    Forlagets omtale:

    Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige LES MER matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser. LES MINDRE Forlagets omtale Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er "forskning på og utvikling av det lekre og delikate". Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide - Sfærifikasjon - Kulinarisk røyk - Luft, skum og espuma - Varme og kalde geléer - Transglutaminase - Hurtiginfusjon - Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet. Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.

    Emner: Mat og drikke