Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Noe godt hver dag

    Noe godt hver dag

    Noe godt hver dag

    Noe godt hver dag

    Forfatter Cappelen Damm

    (Mette Randem - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202414085

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    304

    Vekt:

    1306 gr

    Alder:

    Voksen

    Noe godt hver dag
    Cappelen Damm
    9788202414085

    Forlagets omtale:

    Hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat. Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å LES MER jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. NOE GODT HVER DAG - hvem vil ikke ha det? Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter til en hverdag med futt i. Andreas Viestad er familiefar og matjournalist i Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet "En bit av Norge". Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. LES MINDRE Forlagets omtale Hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat. Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. NOE GODT HVER DAG - hvem vil ikke ha det? Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter til en hverdag med futt i. Andreas Viestad er familiefar og matjournalist i Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet "En bit av Norge". Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo.