Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Noe godt hver dag

    Noe godt hver dag

    Noe godt hver dag

    Noe godt hver dag

    Forfatter Cappelen Damm

    (Mette Randem - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202414085

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    304

    Vekt:

    1306 gr

    Alder:

    Voksen

    Noe godt hver dag
    Cappelen Damm
    9788202414085

    Forlagets omtale:

    Hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat. Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å LES MER jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. NOE GODT HVER DAG - hvem vil ikke ha det? Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter til en hverdag med futt i. Andreas Viestad er familiefar og matjournalist i Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet "En bit av Norge". Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. LES MINDRE Forlagets omtale Hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat. Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. NOE GODT HVER DAG - hvem vil ikke ha det? Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter til en hverdag med futt i. Andreas Viestad er familiefar og matjournalist i Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet "En bit av Norge". Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.