Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Norge rundt med Bent Stiansen

    Norge rundt med Bent Stiansen

    Norge rundt med Bent Stiansen

    Norge rundt med Bent Stiansen

    Forfatter Font

    (Audun Aagre - Forfatter)

    Font

    (Audun Aagre - Illustratør)

    Font

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788281692909

    Forlag:

    Font

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    317

    Vekt:

    1910 gr

    Alder:

    Voksen

    Norge rundt med Bent Stiansen
    Font
    9788281692909

    Forlagets omtale:

    Nå serverer Bent Stiansen oss en helt ny kokebok med mer enn hundre nye oppskrifter, og som garnityr tar han oss med på en kulinarisk rundreise til alle Norges landsdeler. I 2014 er det tyve år siden Bent Stiansen åpnet sin Michelin-stjernerestaurant Statholdergaarden (ingen restaurant i Norden LES MER har hatt en stjerne lenger enn denne). Gjennom disse årene har han hatt mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget, og mange av dem driver i dag sine egne restauranter. Gjennom det siste året har Stiansen besøkt tyve av sine gamle matelever, fra Harstad i nord til Kristiansand i sør, fra Bergen og Stavanger i vest til Lillehammer og Oslo i øst. Han har laget mat med dem, blitt med på besøk til lokale råvareprodusenter og smakt på restaurantenes egen personalmat. Boken består av alt fra husmannskost og enkle hverdagsretter til vidunderlige festoppskrifter. 'Norge rundt med Bent Stiansen' er for øvrig et veldedighetsprosjekt og inntektene vil gå til å bygge opp en kokkeskole (Heritage House) for fattige ungdommer i Inle Lake nord i Myanmar. LES MINDRE Forlagets omtale Nå serverer Bent Stiansen oss en helt ny kokebok med mer enn hundre nye oppskrifter, og som garnityr tar han oss med på en kulinarisk rundreise til alle Norges landsdeler. I 2014 er det tyve år siden Bent Stiansen åpnet sin Michelin-stjernerestaurant Statholdergaarden (ingen restaurant i Norden har hatt en stjerne lenger enn denne). Gjennom disse årene har han hatt mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget, og mange av dem driver i dag sine egne restauranter. Gjennom det siste året har Stiansen besøkt tyve av sine gamle matelever, fra Harstad i nord til Kristiansand i sør, fra Bergen og Stavanger i vest til Lillehammer og Oslo i øst. Han har laget mat med dem, blitt med på besøk til lokale råvareprodusenter og smakt på restaurantenes egen personalmat. Boken består av alt fra husmannskost og enkle hverdagsretter til vidunderlige festoppskrifter. 'Norge rundt med Bent Stiansen' er for øvrig et veldedighetsprosjekt og inntektene vil gå til å bygge opp en kokkeskole (Heritage House) for fattige ungdommer i Inle Lake nord i Myanmar.

    Emner: Mat og drikke