Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Norsk fisk

    Norsk fisk

    Norsk fisk

    Norsk fisk

    Forfatter Gyldendal

    (Eirik Nilssen - Illustratør)

    Gyldendal

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788205495937

    Forlag:

    Gyldendal

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    237

    Vekt:

    1139 gr

    Alder:

    Voksen

    Norsk fisk
    Gyldendal
    9788205495937

    Forlagets omtale:

    De aller beste fiskeoppskriftene! Dette er den eneste fiskekokeboken du noen gang trenger. Fisk til hele uken og til helgens festmåltid. Fisk har alltid vært den råvaren Odd Ivar brenner aller mest for. Ikke minst på grunn av mangfoldet av gode råvarer i Norge. Fisk, som flott og velsmakende LES MER råvare, har skint gjennom i alt han har gjort, inkludert da han vant tittelen for verdens beste fiskerett i Bocuse d'Or 1997. Barrieren for fiskekonsumet er at mange ikke tør å lage fisk. Dette har Odd Ivar lyst til å gjøre noe med, og i denne boken deler han derfor: Alt du trenger å vite om Norges vanligste fiskeslag inkludert tilgjengelighet i fersk og frosset tilstand. De beste teknikkene for å forberede dem, i alt 100 oppskrifter og tilbehør til alle anledninger. . Odd Ivar Solvold er en prisbelønnet kokk fra Sandefjord med sterk lidenskap for formidling og opplæring. Han har blant annet ledet kokkelandslaget i mange år, og ble også historisk i Bocuse d'Or-sammenheng da han i januar 2015 coachet frem sin tredje verdensmester i kokkekunst, Ørjan Johannessen. Gjennom årene har han gledet seg over å drive frem mer enn 80 lærlinger, hvorav fire har blitt norgesmestere og to nordiske mestere. I tillegg har han holdt foodcamps for barn og unge hvor fokuset har vært å lære barn å tilberede og like fisk. Odd Ivar har tidligere gitt ut 6 bøker, for det meste på eget forlag. Én av dem, Smak fra Solvold, hadde et opplag på 31 500 eksemplarer og ble gjenutgitt på Cappelen Damm Forlag (2010). . Med innledning av Ingrid Espelid Hovig LES MINDRE Forlagets omtale De aller beste fiskeoppskriftene! Dette er den eneste fiskekokeboken du noen gang trenger. Fisk til hele uken og til helgens festmåltid. Fisk har alltid vært den råvaren Odd Ivar brenner aller mest for. Ikke minst på grunn av mangfoldet av gode råvarer i Norge. Fisk, som flott og velsmakende råvare, har skint gjennom i alt han har gjort, inkludert da han vant tittelen for verdens beste fiskerett i Bocuse d'Or 1997. Barrieren for fiskekonsumet er at mange ikke tør å lage fisk. Dette har Odd Ivar lyst til å gjøre noe med, og i denne boken deler han derfor: Alt du trenger å vite om Norges vanligste fiskeslag inkludert tilgjengelighet i fersk og frosset tilstand. De beste teknikkene for å forberede dem, i alt 100 oppskrifter og tilbehør til alle anledninger. . Odd Ivar Solvold er en prisbelønnet kokk fra Sandefjord med sterk lidenskap for formidling og opplæring. Han har blant annet ledet kokkelandslaget i mange år, og ble også historisk i Bocuse d'Or-sammenheng da han i januar 2015 coachet frem sin tredje verdensmester i kokkekunst, Ørjan Johannessen. Gjennom årene har han gledet seg over å drive frem mer enn 80 lærlinger, hvorav fire har blitt norgesmestere og to nordiske mestere. I tillegg har han holdt foodcamps for barn og unge hvor fokuset har vært å lære barn å tilberede og like fisk. Odd Ivar har tidligere gitt ut 6 bøker, for det meste på eget forlag. Én av dem, Smak fra Solvold, hadde et opplag på 31 500 eksemplarer og ble gjenutgitt på Cappelen Damm Forlag (2010). . Med innledning av Ingrid Espelid Hovig

    Emner: Fiskeretter