Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Norsk husmannskost

    Norsk husmannskost

    Norsk husmannskost

    Norsk husmannskost

    Forfatter Forlaget Press

    (Guri Dahl - Illustratør)

    Forlaget Press

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes

    229,-

    ISBN:

    9788275473408

    Forlag:

    Forlaget Press

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    3

    Sider:

    208

    Vekt:

    879 gr

    Alder:

    Voksen

    Norsk husmannskost
    Forlaget Press
    9788275473408

    Forlagets omtale:

    Tom Victor Gausdal er en av Norges mest feirede kokker. Han er fersk sølvvinner fra Global Chef i Dubai 2008, og tok også sølv i Bocuse d'Or i Frankrike, verdensmesterskapet i kokekunst (2005). I 2006 ble Husmannskost kåret til Best Cookbook in the World under Gourmand World Cookbook Awards, som LES MER gikk av stabelen i Kuala Lumpur (Malaysia). Aldri tidligere har norsk tradisjonsmat fått en bredere internasjonal eksponering, og det er da heller ingen grunn til å stå med husmannslua i handa når det inviteres på raspeball, lapskaus, ertesuppe eller risgrøt. Eller pølse med kålstuing, fiskesuppe, kjøttkaker eller seibiff med løk. For å nevne noe av bokens rikholdige innhold LES MINDRE Forlagets omtale Tom Victor Gausdal er en av Norges mest feirede kokker. Han er fersk sølvvinner fra Global Chef i Dubai 2008, og tok også sølv i Bocuse d'Or i Frankrike, verdensmesterskapet i kokekunst (2005). I 2006 ble Husmannskost kåret til Best Cookbook in the World under Gourmand World Cookbook Awards, som gikk av stabelen i Kuala Lumpur (Malaysia). Aldri tidligere har norsk tradisjonsmat fått en bredere internasjonal eksponering, og det er da heller ingen grunn til å stå med husmannslua i handa når det inviteres på raspeball, lapskaus, ertesuppe eller risgrøt. Eller pølse med kålstuing, fiskesuppe, kjøttkaker eller seibiff med løk. For å nevne noe av bokens rikholdige innhold