Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Norsk smak

    Norsk smak

    Norsk smak

    Norsk smak (våre ville kryddervekster, sanking, bruk, tradisjon)

    Forfatter Vega forl.

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788282113779

    Forlag:

    Vega forl.

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    220

    Vekt:

    718 gr

    Alder:

    Voksen

    Norsk smak
    Vega forl.
    9788282113779

    Forlagets omtale:

    Ny bok fra forfatteren av Krydderleksikon, denne gangen om norske kryddervekster du kan finne i skog og mark. Kar Vetlesen har hatt stor suksess med sin forrige bok om krydder - og nå følger hun opp en bok spesielt om de norske viltvoksende kryddervekstene . Boka omtaler rundt 50 viltvoksende LES MER kryddervekster i Norge, både vekster som er opprinnelig hjemmehørende her, og innførte vekster som finnes forvillet og/eller naturalisert og som kan benyttes som krydder og smakstilsetning i mat og drikke. Med oppskrifter på bruk i mat, sauser og saft. Plantene omtales med - vekstform og voksesteder - bruksområder i mat, drikke og innen folkemedisinen - historiske fakta Plantene er satt opp i alfabetisk rekkefølge, etter norske navn. I tillegg vil boken inneholde navn på nordiske språk: dansk, svensk, finsk, islandsk og samisk, samt engelsk og latin. Et eget kapittel om botanikk. Boken er rikt illustrert med tegninger og fotografier. LES MINDRE Forlagets omtale Ny bok fra forfatteren av Krydderleksikon, denne gangen om norske kryddervekster du kan finne i skog og mark. Kar Vetlesen har hatt stor suksess med sin forrige bok om krydder - og nå følger hun opp en bok spesielt om de norske viltvoksende kryddervekstene . Boka omtaler rundt 50 viltvoksende kryddervekster i Norge, både vekster som er opprinnelig hjemmehørende her, og innførte vekster som finnes forvillet og/eller naturalisert og som kan benyttes som krydder og smakstilsetning i mat og drikke. Med oppskrifter på bruk i mat, sauser og saft. Plantene omtales med - vekstform og voksesteder - bruksområder i mat, drikke og innen folkemedisinen - historiske fakta Plantene er satt opp i alfabetisk rekkefølge, etter norske navn. I tillegg vil boken inneholde navn på nordiske språk: dansk, svensk, finsk, islandsk og samisk, samt engelsk og latin. Et eget kapittel om botanikk. Boken er rikt illustrert med tegninger og fotografier.

    Emner: Krydder