Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Norwegian cooking

    Norwegian cooking

    Norwegian cooking

    Norwegian cooking (for everyone)

    Tomt hos leverandør, ny melding ventes

    99,-

    ISBN:

    9788292496046

    Forlag:

    Kom forl.

    Trykkeår:

    2004

    Utgitt:

    2004

    Utgave:

    1

    Sider:

    160

    Vekt:

    420 gr

    Alder:

    Voksen

    Norwegian cooking
    Kom forl.
    9788292496046

    Haugenboks omtale:

    Boka inneholder oppskrifter på de tradisjonsrike rettene som er vårt nasjonale felleseie. Utgangspunktet er gode og rene råvarer og en relativt enkel tilberedning, der den ferdige retten smaker av råvaren. Boka har oppskrifter på småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og kaker. Har register. Haugenboks omtale Boka inneholder oppskrifter på de tradisjonsrike rettene som er vårt nasjonale felleseie. Utgangspunktet er gode og rene råvarer og en relativt enkel tilberedning, der den ferdige retten smaker av råvaren. Boka har oppskrifter på småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og kaker. Har register.

    Forlagets omtale:

    Engelsk utgave av .Mat på norsk for folk flest. som er en miniutgave i softcover av praktverket .Mat på norsk.. 160 sider med svært gode oppskrifter . illustrert med ca 200 fargebilder. Oppskriftene er utarbeidet av Opplysningskontorene og redigert av Bjarne Håkon Hanssen. Rettene er fotografert LES MER av Espen Grønli og laget og tilrettelagt for foto av Odd Ivar Solvold. Bedre og rimeligere har kanskje ikke norsk mat vært presentert før? LES MINDRE Forlagets omtale Engelsk utgave av .Mat på norsk for folk flest. som er en miniutgave i softcover av praktverket .Mat på norsk.. 160 sider med svært gode oppskrifter . illustrert med ca 200 fargebilder. Oppskriftene er utarbeidet av Opplysningskontorene og redigert av Bjarne Håkon Hanssen. Rettene er fotografert av Espen Grønli og laget og tilrettelagt for foto av Odd Ivar Solvold. Bedre og rimeligere har kanskje ikke norsk mat vært presentert før?

    Alternative utgaver
    Mat på norsk, for folk flest
    Levering 2-6 dager
    Heftet, Bokmål
    99,-
    Kjøp