Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Nybakt!

    Nybakt!

    Nybakt!

    Nybakt! (gjærbakst i alle varianter)

    Forfatter Cappelen Damm faktum

    (Øystein Westlie - Illustratør)

    Cappelen Damm faktum

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    199,- Nå 174,-

    ISBN:

    9788202344634

    Forlag:

    Cappelen Damm faktum

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    154

    Vekt:

    686 gr

    Alder:

    Voksen

    Nybakt!
    Cappelen Damm faktum
    9788202344634

    Forlagets omtale:

    Jeg elsker å bake! Det finnes nesten ikke den ting i verden som er mer avslappende og deilig som å elte i vei på en gjærdeig. Det er det samme om den er søt, salt eller sur. Og så lukter det jo så helt fantastisk godt av nystekt gjærbakst. Det er akkurat like trendy å bake en søt og deilig LES MER prinsessekake som focaccia med rosmarin, olivenolje og havsalt. I denne boka vil du derfor finne gjærbakst i alle varianter - kjent og kjær søtbakst som skolebrød, solskinnsboller, hveteboller, kanelsnurrer, berlinerboller, wienerbrød og flettekringle. Og du finner oppskrifter på landbrød, baguetter og ciabatta med og uten surdeig, grove brød, loff og rundstykker med og uten frø og nøtter, grissini, bagels, pizza, calzone og flere alt-i-ett-brød med mettende fyll. Du kan glede deg! LES MINDRE Forlagets omtale Jeg elsker å bake! Det finnes nesten ikke den ting i verden som er mer avslappende og deilig som å elte i vei på en gjærdeig. Det er det samme om den er søt, salt eller sur. Og så lukter det jo så helt fantastisk godt av nystekt gjærbakst. Det er akkurat like trendy å bake en søt og deilig prinsessekake som focaccia med rosmarin, olivenolje og havsalt. I denne boka vil du derfor finne gjærbakst i alle varianter - kjent og kjær søtbakst som skolebrød, solskinnsboller, hveteboller, kanelsnurrer, berlinerboller, wienerbrød og flettekringle. Og du finner oppskrifter på landbrød, baguetter og ciabatta med og uten surdeig, grove brød, loff og rundstykker med og uten frø og nøtter, grissini, bagels, pizza, calzone og flere alt-i-ett-brød med mettende fyll. Du kan glede deg!

    Emner: Bakverk