Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Nytt brød

Nytt brød

Nytt brød

Nytt brød (godt bakverk uten gluten, baka gott utan gluten)

Forfatter Exlibris media

(Jessica Frej - Forfatter)

Exlibris media

(Filippa Tredal - Illustratør)

Exlibris media

(Eirik Myhr - Oversetter)

Exlibris media

Levering 2-6 dager

269,- Nå 235,-

ISBN:

9788281735491

Forlag:

Exlibris media

Trykkeår:

2014

Utgitt:

2014

Utgave:

1

Sider:

143

Vekt:

723 gr

Alder:

Voksen

Nytt brød
Exlibris media
9788281735491

Forlagets omtale:

Bokhvete, maismel og nypeskallmel er bare noen av de mange alternativene til tradisjonelle kornsorter som hvete, rug og bygg. Dermed åpner det seg uendelige muligheter både for personer med glutenintoleranse som er lei av kjøpebrød, og for nysgjerrige hjemmebakere som vil prøve noe nytt. Råvarene i LES MER denne boken er naturlig glutenfrie og forsyner deg med viktige næringsstoffer. Dessuten er det snakk om råvarer som man får kjøpt i de fleste vanlige matvarebutikker. Boken inneholder alle former for matbrød - fra tortillabrød til fiberrike rundstykker. Du får også oppskrift på syltetøy, leverpostei, bønnerøre og mye annet tilbehør som passer godt til brødene, og forfatterne viser at mange brødtyper kan spises på langt flere måter enn den vanlige brødskiven med pålegg. LES MINDRE Forlagets omtale Bokhvete, maismel og nypeskallmel er bare noen av de mange alternativene til tradisjonelle kornsorter som hvete, rug og bygg. Dermed åpner det seg uendelige muligheter både for personer med glutenintoleranse som er lei av kjøpebrød, og for nysgjerrige hjemmebakere som vil prøve noe nytt. Råvarene i denne boken er naturlig glutenfrie og forsyner deg med viktige næringsstoffer. Dessuten er det snakk om råvarer som man får kjøpt i de fleste vanlige matvarebutikker. Boken inneholder alle former for matbrød - fra tortillabrød til fiberrike rundstykker. Du får også oppskrift på syltetøy, leverpostei, bønnerøre og mye annet tilbehør som passer godt til brødene, og forfatterne viser at mange brødtyper kan spises på langt flere måter enn den vanlige brødskiven med pålegg.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.