Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Nytt brød

    Nytt brød

    Nytt brød

    Nytt brød (godt bakverk uten gluten, baka gott utan gluten)

    Forfatter Exlibris media

    (Jessica Frej - Forfatter)

    Exlibris media

    (Filippa Tredal - Illustratør)

    Exlibris media

    (Eirik Myhr - Oversetter)

    Exlibris media

    Levering 2-6 dager

    269,- Nå 235,-

    ISBN:

    9788281735491

    Forlag:

    Exlibris media

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    143

    Vekt:

    723 gr

    Alder:

    Voksen

    Nytt brød
    Exlibris media
    9788281735491

    Forlagets omtale:

    Bokhvete, maismel og nypeskallmel er bare noen av de mange alternativene til tradisjonelle kornsorter som hvete, rug og bygg. Dermed åpner det seg uendelige muligheter både for personer med glutenintoleranse som er lei av kjøpebrød, og for nysgjerrige hjemmebakere som vil prøve noe nytt. Råvarene i LES MER denne boken er naturlig glutenfrie og forsyner deg med viktige næringsstoffer. Dessuten er det snakk om råvarer som man får kjøpt i de fleste vanlige matvarebutikker. Boken inneholder alle former for matbrød - fra tortillabrød til fiberrike rundstykker. Du får også oppskrift på syltetøy, leverpostei, bønnerøre og mye annet tilbehør som passer godt til brødene, og forfatterne viser at mange brødtyper kan spises på langt flere måter enn den vanlige brødskiven med pålegg. LES MINDRE Forlagets omtale Bokhvete, maismel og nypeskallmel er bare noen av de mange alternativene til tradisjonelle kornsorter som hvete, rug og bygg. Dermed åpner det seg uendelige muligheter både for personer med glutenintoleranse som er lei av kjøpebrød, og for nysgjerrige hjemmebakere som vil prøve noe nytt. Råvarene i denne boken er naturlig glutenfrie og forsyner deg med viktige næringsstoffer. Dessuten er det snakk om råvarer som man får kjøpt i de fleste vanlige matvarebutikker. Boken inneholder alle former for matbrød - fra tortillabrød til fiberrike rundstykker. Du får også oppskrift på syltetøy, leverpostei, bønnerøre og mye annet tilbehør som passer godt til brødene, og forfatterne viser at mange brødtyper kan spises på langt flere måter enn den vanlige brødskiven med pålegg.

    Emner: Cøliaki Brød