Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Drikke Ølbrygging fra hånd til munn

    Ølbrygging fra hånd til munn

    Ølbrygging fra hånd til munn

    Ølbrygging fra hånd til munn

    Forfatter Kagge

    (Colin Eick - Forfatter)

    Kagge

    (Eivind Stoud Platou - Illustratør)

    Kagge

    (Colin Eick - Illustratør)

    Kagge

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788248913276

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    205

    Vekt:

    1084 gr

    Alder:

    Voksen

    Ølbrygging fra hånd til munn
    Kagge
    9788248913276

    Forlagets omtale:

    Dette er boka for alle som har et lidenskapelig forhold til øl. Enten du drømmer om å brygge det perfekte ølet eller ønsker å bli en bedre ølkjenner, gir denne boka deg inspirasjon og kunnskap. Her presenteres alle hovedtypene av øl, med smak og særtrekk. Deretter forklares hjemmebryggingens kunst LES MER trinn for trinn: hvilket utstyr du trenger, ingrediensene og selve bryggeprosessen. Forfatter Thomas Horne og fotograf Colin Eick har reist på kryss og tvers i Norge og samlet oppskrifter, tips og råd fra landets mest kjente bryggere. Her får vi vite noen av hemmelighetene til blant andre Nøgne Ø, Ægir, Lervig og Kinn. Forfatterne har også tatt turen innom Crow Bar og Maaemo i Oslo, som utforsker og serverer nye øltyper, og en håndfull hjemmebryggere. Boka inneholder 72 oppskrifter på hjemmebrygget øl. LES MINDRE Forlagets omtale Dette er boka for alle som har et lidenskapelig forhold til øl. Enten du drømmer om å brygge det perfekte ølet eller ønsker å bli en bedre ølkjenner, gir denne boka deg inspirasjon og kunnskap. Her presenteres alle hovedtypene av øl, med smak og særtrekk. Deretter forklares hjemmebryggingens kunst trinn for trinn: hvilket utstyr du trenger, ingrediensene og selve bryggeprosessen. Forfatter Thomas Horne og fotograf Colin Eick har reist på kryss og tvers i Norge og samlet oppskrifter, tips og råd fra landets mest kjente bryggere. Her får vi vite noen av hemmelighetene til blant andre Nøgne Ø, Ægir, Lervig og Kinn. Forfatterne har også tatt turen innom Crow Bar og Maaemo i Oslo, som utforsker og serverer nye øltyper, og en håndfull hjemmebryggere. Boka inneholder 72 oppskrifter på hjemmebrygget øl.