Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Ost og vin

    Ost og vin

    Ost og vin

    Ost og vin

    Forfatter Kagge

    (Gunnar Mjaugedal - Illustratør)

    Kagge

    Levering 2-6 dager

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788248909644

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    287

    Vekt:

    1097 gr

    Alder:

    Voksen

    Ost og vin
    Kagge
    9788248909644

    Haugenboks omtale:

    Boka presenterer 60 klassiske oster, som alle er å få tak i i Norge. I tillegg inneholder boka oppskrifter på 15 osteretter, samt generell informasjon om valg av vin og annet tilbehør, ostetyper og osteproduksjon. Har alfabetisk- og kronologisk register. Haugenboks omtale Boka presenterer 60 klassiske oster, som alle er å få tak i i Norge. I tillegg inneholder boka oppskrifter på 15 osteretter, samt generell informasjon om valg av vin og annet tilbehør, ostetyper og osteproduksjon. Har alfabetisk- og kronologisk register.

    Forlagets omtale:

    En ostebok til inspirasjon og glede for norske oste-elskere og for alle som har lyst til å lære mer om de forskjellige ostetypene som er i salg i Norge i dag. Her er det flust av oster fra ulike land, hvor alle blir presentert inngående. Hver ost følges av Bølgens tips om kulinarisk tilbehør som LES MER drikke, frukter, nøtter og brød. Oppskrifter på en rekke retter med ost får du også. Boka er utformet som en guide, oversiktlig og lett å bruke. Flotte, delikate foto av Gunnar Mjaugedal. LES MINDRE Forlagets omtale En ostebok til inspirasjon og glede for norske oste-elskere og for alle som har lyst til å lære mer om de forskjellige ostetypene som er i salg i Norge i dag. Her er det flust av oster fra ulike land, hvor alle blir presentert inngående. Hver ost følges av Bølgens tips om kulinarisk tilbehør som drikke, frukter, nøtter og brød. Oppskrifter på en rekke retter med ost får du også. Boka er utformet som en guide, oversiktlig og lett å bruke. Flotte, delikate foto av Gunnar Mjaugedal.

    Emner: Ost Vin