Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Ovnsbakte retter

    Ovnsbakte retter

    Ovnsbakte retter

    Ovnsbakte retter

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    149,- Nå 130,-

    ISBN:

    9788279004660

    Forlag:

    Pantagruel

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    159

    Vekt:

    610 gr

    Alder:

    Voksen

    Serie:

    Samlingen chic & gourmand

    Ovnsbakte retter
    Pantagruel
    9788279004660

    Haugenboks omtale:

    Boka har oppskrifter på retter med kylling, okse, kalv, svin eller lam som alle kan tilberedes i ovnen. Haugenboks omtale Boka har oppskrifter på retter med kylling, okse, kalv, svin eller lam som alle kan tilberedes i ovnen.

    Forlagets omtale:

    Kylling, okse, kalv, svin eller lam - her byr vi på kjøtt som tilberedes på ypperste vis. Grillet kylling med sitron, filet mignon og ovnsbakte artisjokker med salvie eller lammekam med urteskorpe vil begeistre gjestene dine. Våg å fylle kjøttrettene med velsmakende og overraskende farser og du LES MER vil kunne servere saftig kapun med kremet polenta, fylt kalvebryst med honningbakte epler, eller, ja, hvorfor ikke, svinestek med fikener. Grønnsakene passer også svært godt i alle de forskjellige farsene. Hvem kan motstå tomater med parmesanrisotto eller persillefylte auberginer. LES MINDRE Forlagets omtale Kylling, okse, kalv, svin eller lam - her byr vi på kjøtt som tilberedes på ypperste vis. Grillet kylling med sitron, filet mignon og ovnsbakte artisjokker med salvie eller lammekam med urteskorpe vil begeistre gjestene dine. Våg å fylle kjøttrettene med velsmakende og overraskende farser og du vil kunne servere saftig kapun med kremet polenta, fylt kalvebryst med honningbakte epler, eller, ja, hvorfor ikke, svinestek med fikener. Grønnsakene passer også svært godt i alle de forskjellige farsene. Hvem kan motstå tomater med parmesanrisotto eller persillefylte auberginer.