Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra andre land Pasta og pizza

    Pasta og pizza

    Pasta og pizza

    Pasta og pizza (pluss litt risotto og sånt-)

    Forfatter Font

    (Christian Brun - Illustratør)

    Font

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788281693487

    Forlag:

    Font

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    249

    Vekt:

    1279 gr

    Alder:

    Voksen

    Pasta og pizza
    Font
    9788281693487

    Forlagets omtale:

    Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske LES MER råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken. LES MINDRE Forlagets omtale Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken.

    Emner: Pasta Småretter