Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Rå vare

    Rå vare

    Rå vare

    Rå vare (årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Marianne Nygård-Hansen - Forfatter)

    Cappelen Damm

    (Stian Broch - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    449,- Nå 393,-

    ISBN:

    9788202504601

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    230

    Vekt:

    1120 gr

    Alder:

    Voksen

    Rå vare
    Cappelen Damm
    9788202504601

    Forlagets omtale:

    Årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i denne boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. Her får du LES MER oppskrifter fra Oslos beste kokker og dessuten det du trenger å vite om råvarer og valget av dem. Her er oppskrifter på retter man får servert av kjøkkensjefene på Ekebergrestauranten, Argent Restaurant, Maaemo, Festningen Restaurant, Lofoten Fiskerestaurant, Sabaki, Grilleriet, Tjuvholmen Sjømagasin, Fursetgruppen Catering og nyåpnede Grand Café. Bjørn Tore Furset er fra Stranda på Sunnmøre og er utdannet kokk. Han startet sitt eventyr på Lofoten Fiskerestaurant i 1996 som han senere kjøpte. Dette var starten på Fursetgruppen restaurant group. I dag driver han flere individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå. Han har i denne boken stått for utvalget av kjøkkensjefer og sydd bidragene sammen i samarbeid med markeds- og kommunikasjonssjef Marianne Nygård-Hansen, som også har en sterk lidenskap og interesse for mat. De utsøkte bildene er tatt av en av våre fremste matfotografer, Stian Broch. LES MINDRE Forlagets omtale Årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i denne boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. Her får du oppskrifter fra Oslos beste kokker og dessuten det du trenger å vite om råvarer og valget av dem. Her er oppskrifter på retter man får servert av kjøkkensjefene på Ekebergrestauranten, Argent Restaurant, Maaemo, Festningen Restaurant, Lofoten Fiskerestaurant, Sabaki, Grilleriet, Tjuvholmen Sjømagasin, Fursetgruppen Catering og nyåpnede Grand Café. Bjørn Tore Furset er fra Stranda på Sunnmøre og er utdannet kokk. Han startet sitt eventyr på Lofoten Fiskerestaurant i 1996 som han senere kjøpte. Dette var starten på Fursetgruppen restaurant group. I dag driver han flere individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå. Han har i denne boken stått for utvalget av kjøkkensjefer og sydd bidragene sammen i samarbeid med markeds- og kommunikasjonssjef Marianne Nygård-Hansen, som også har en sterk lidenskap og interesse for mat. De utsøkte bildene er tatt av en av våre fremste matfotografer, Stian Broch.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.