Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Raw

    Raw

    Raw

    Raw

    Forfatter Funky fresh foods

    (Jenni Mylly - Forfatter)

    Funky fresh foods

    (Anne-Lise Marø Høiback - Forfatter)

    Funky fresh foods

    (Lisa Westgaard - Illustratør)

    Funky fresh foods

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    279,- Nå 244,-

    ISBN:

    9788230320761

    Forlag:

    Funky fresh foods

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    162

    Vekt:

    687 gr

    Alder:

    Voksen

    Raw
    Funky fresh foods
    9788230320761

    Forlagets omtale:

    RAW er den første norskproduserte boken om raw food - mat som er skånsomt tilberedt uten tap av næring, men proppfull av god smak. Med basis i lett tilgjengelige ingredienser viser Josefine, Jenni og Lise hvordan du raskt og enkelt lager sunn mat, både i en travel hverdag og når du vil servere noe LES MER nytt til gjester. Fotografiene i boken er tatt av prisvinnende mesterfotografen Lisa Westgaard. Vi har skrevet denne boken for å gjøre det lettere for absolutt alle å inkludere mer rå og grønn mat i hverdagen. Uansett om du er Grandiosa-fantast, rutinert raw foodist, eller du helt enkelt er nysgjerrig på hva rå mat kan tilby. Du vil finne oppskrifter basert på retter du kjenner fra før, men med en rå vri: Ris basert på blomkål, pasta laget av squash, sauser og dipper basert på nøtter og frø, og herlige kaker som er fri for gluten, egg, melk og sukker. LES MINDRE Forlagets omtale RAW er den første norskproduserte boken om raw food - mat som er skånsomt tilberedt uten tap av næring, men proppfull av god smak. Med basis i lett tilgjengelige ingredienser viser Josefine, Jenni og Lise hvordan du raskt og enkelt lager sunn mat, både i en travel hverdag og når du vil servere noe nytt til gjester. Fotografiene i boken er tatt av prisvinnende mesterfotografen Lisa Westgaard. Vi har skrevet denne boken for å gjøre det lettere for absolutt alle å inkludere mer rå og grønn mat i hverdagen. Uansett om du er Grandiosa-fantast, rutinert raw foodist, eller du helt enkelt er nysgjerrig på hva rå mat kan tilby. Du vil finne oppskrifter basert på retter du kjenner fra før, men med en rå vri: Ris basert på blomkål, pasta laget av squash, sauser og dipper basert på nøtter og frø, og herlige kaker som er fri for gluten, egg, melk og sukker.

    Emner: Vegetarretter