Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Røk

    Røk

    Røk

    Røk (lær alt om røking av mat på grillen)

    Forfatter Front forl.

    (Tim Turner - Illustratør)

    Front forl.

    (Keith Wittner - Illustratør)

    Front forl.

    (Jannicke Storm Glomsrød - Oversetter)

    Front forl.

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    249,- Nå 218,-

    ISBN:

    9788282602440

    Forlag:

    Front forl.

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    191

    Vekt:

    1037 gr

    Alder:

    Voksen

    Røk
    Front forl.
    9788282602440

    Forlagets omtale:

    Om du kan grille, kan du røke. Lær alt om røking av mat på grillen. Nå kan du få røksmak på nesten alle typer mat, på enhver grill. Det er slettes ikke vanskelig, og med RØKfor hånden lærer du å tilberede de lekreste retter med røkt mat på din egen grill. - Utførlig introkapittel med grunnleggende LES MER og avanserte røkemetoder for alle grilltyper. - Røking av kjøtt, fjærkre, fisk og grønnsaker i 87 spennende oppskrifter. - Beskrivelser av smakskarakterene til de ulike tresortene og skreddersydde matkombinasjoner til hver enkelt tresort. - Webers ti beste røketips for å få best mulig resultat på enhver type grill. RØK er skrevet av Jamie Purviance, som også er forfatteren bak en rekke andre Weber-utgivelser, blant annet Nå er det grilltid (2012). LES MINDRE Forlagets omtale Om du kan grille, kan du røke. Lær alt om røking av mat på grillen. Nå kan du få røksmak på nesten alle typer mat, på enhver grill. Det er slettes ikke vanskelig, og med RØKfor hånden lærer du å tilberede de lekreste retter med røkt mat på din egen grill. - Utførlig introkapittel med grunnleggende og avanserte røkemetoder for alle grilltyper. - Røking av kjøtt, fjærkre, fisk og grønnsaker i 87 spennende oppskrifter. - Beskrivelser av smakskarakterene til de ulike tresortene og skreddersydde matkombinasjoner til hver enkelt tresort. - Webers ti beste røketips for å få best mulig resultat på enhver type grill. RØK er skrevet av Jamie Purviance, som også er forfatteren bak en rekke andre Weber-utgivelser, blant annet Nå er det grilltid (2012).

    Emner: Grilling