Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Sammen om matglede

    Sammen om matglede

    Sammen om matglede

    Sammen om matglede (Røros-traktene er blitt en av landets viktigste matregioner - hvorfor?)

    Forfatter Fjellheimen forl.

    Levering 2-12 dager

    295,- Nå 258,-

    ISBN:

    9788299779234

    Forlag:

    Fjellheimen forl.

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    1

    Sider:

    208

    Alder:

    Voksen

    Sammen om matglede
    Fjellheimen forl.
    9788299779234

    Haugenboks omtale:

    Boken handler om mennesker, natur og kultur i Røros-traktene, og produsenter som tar vare på og fornyer lokale mattradisjoner. Rørosmeieriet, som feiret 10-årsjubilieum i 2012 og vokste frem gjennom et felles løft med Rørosmat og Smakeriet, trekkes frem som et eksempel. Haugenboks omtale Boken handler om mennesker, natur og kultur i Røros-traktene, og produsenter som tar vare på og fornyer lokale mattradisjoner. Rørosmeieriet, som feiret 10-årsjubilieum i 2012 og vokste frem gjennom et felles løft med Rørosmat og Smakeriet, trekkes frem som et eksempel.

    Forlagets omtale:

    Rørosregionen har opparbeidet seg ry som ledende i Norge innenfor lokal matproduksjon. Hvordan er dette mulig, her hvor karrige bygdesamfunn klamrer seg fast oppunder skoggrensa langt inne i landet? Hvilke tradisjoner for mat, smak, delikatesser, oppskrifter og appetittvekkende opplevelser knytter LES MER seg til dette landskapet? Om hvordan tenker de som produserer maten? Denne boka handler om menneskene, naturen og kulturen i Røros-traktene. Her bor det produsenter som tar vare på mattradisjonene våre, og serverer dem på nye måter for nye generasjoner. Et eksempel på det er Rørosmeieriet, som feiret 10-årsjubileum i 2010. Meieriet vokste fram gjennom et enormt felles løft i regionen sammen med Rørosmat, Smakeriet og det lokale matengasjementet. LES MINDRE Forlagets omtale Rørosregionen har opparbeidet seg ry som ledende i Norge innenfor lokal matproduksjon. Hvordan er dette mulig, her hvor karrige bygdesamfunn klamrer seg fast oppunder skoggrensa langt inne i landet? Hvilke tradisjoner for mat, smak, delikatesser, oppskrifter og appetittvekkende opplevelser knytter seg til dette landskapet? Om hvordan tenker de som produserer maten? Denne boka handler om menneskene, naturen og kulturen i Røros-traktene. Her bor det produsenter som tar vare på mattradisjonene våre, og serverer dem på nye måter for nye generasjoner. Et eksempel på det er Rørosmeieriet, som feiret 10-årsjubileum i 2010. Meieriet vokste fram gjennom et enormt felles løft i regionen sammen med Rørosmat, Smakeriet og det lokale matengasjementet.