Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Mat fra andre land Saritas India

    Saritas India

    Saritas India

    Saritas India (indisk mat for det norske kjøkken)

    Forfatter Portal

    (Therese Skauge Klokset - Illustratør)

    Portal

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788283140224

    Forlag:

    Portal

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    180

    Vekt:

    901 gr

    Alder:

    Voksen

    Saritas India
    Portal
    9788283140224

    Forlagets omtale:

    Ingen har gjort mer for å introdusere indisk mat for oss nordmenn enn Sarita. Vi møter henne daglig på fjernsynsskjermen der hun reklamerer for sine velsmakende sauser og nanbrød med brei kristiansandsdialekt. Restauranten Mother India i Kristiansand er hver kveld full av av fornøyde gjester som LES MER koser seg med Saritas lekre retter. I denne boken deler hun raust sine oppskrifter. Hun åpner en ny verden av spennende og uvante smaker som har blitt til i møte mellom indisk tradisjonell matkultur og Saritas kreative kokekunst. Hennes bakgrunn som brobygger mellom øst og vest gjør at hun har en helt spesielt kompentanse til å tilpasse indisk mat til norske ganer. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal være lett tilgjengelige - og boken har et eget kapittel med "raske retter" som nysjerrige nybegynnere kan prøve ut. LES MINDRE Forlagets omtale Ingen har gjort mer for å introdusere indisk mat for oss nordmenn enn Sarita. Vi møter henne daglig på fjernsynsskjermen der hun reklamerer for sine velsmakende sauser og nanbrød med brei kristiansandsdialekt. Restauranten Mother India i Kristiansand er hver kveld full av av fornøyde gjester som koser seg med Saritas lekre retter. I denne boken deler hun raust sine oppskrifter. Hun åpner en ny verden av spennende og uvante smaker som har blitt til i møte mellom indisk tradisjonell matkultur og Saritas kreative kokekunst. Hennes bakgrunn som brobygger mellom øst og vest gjør at hun har en helt spesielt kompentanse til å tilpasse indisk mat til norske ganer. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal være lett tilgjengelige - og boken har et eget kapittel med "raske retter" som nysjerrige nybegynnere kan prøve ut.