Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Saritas India

    Saritas India

    Saritas India

    Saritas India (indisk mat for det norske kjøkken)

    Forfatter Portal

    (Therese Skauge Klokset - Illustratør)

    Portal

    Levering 2-6 dager

    349,- Nå 305,-

    ISBN:

    9788283140224

    Forlag:

    Portal

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    180

    Vekt:

    900 gr

    Alder:

    Voksen

    Saritas India
    Portal
    9788283140224

    Forlagets omtale:

    Ingen har gjort mer for å introdusere indisk mat for oss nordmenn enn Sarita. Vi møter henne daglig på fjernsynsskjermen der hun reklamerer for sine velsmakende sauser og nanbrød med brei kristiansandsdialekt. Restauranten Mother India i Kristiansand er hver kveld full av av fornøyde gjester som LES MER koser seg med Saritas lekre retter. I denne boken deler hun raust sine oppskrifter. Hun åpner en ny verden av spennende og uvante smaker som har blitt til i møte mellom indisk tradisjonell matkultur og Saritas kreative kokekunst. Hennes bakgrunn som brobygger mellom øst og vest gjør at hun har en helt spesielt kompentanse til å tilpasse indisk mat til norske ganer. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal være lett tilgjengelige - og boken har et eget kapittel med "raske retter" som nysjerrige nybegynnere kan prøve ut. LES MINDRE Forlagets omtale Ingen har gjort mer for å introdusere indisk mat for oss nordmenn enn Sarita. Vi møter henne daglig på fjernsynsskjermen der hun reklamerer for sine velsmakende sauser og nanbrød med brei kristiansandsdialekt. Restauranten Mother India i Kristiansand er hver kveld full av av fornøyde gjester som koser seg med Saritas lekre retter. I denne boken deler hun raust sine oppskrifter. Hun åpner en ny verden av spennende og uvante smaker som har blitt til i møte mellom indisk tradisjonell matkultur og Saritas kreative kokekunst. Hennes bakgrunn som brobygger mellom øst og vest gjør at hun har en helt spesielt kompentanse til å tilpasse indisk mat til norske ganer. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal være lett tilgjengelige - og boken har et eget kapittel med "raske retter" som nysjerrige nybegynnere kan prøve ut.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.