Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Sesongmat

    Sesongmat

    Sesongmat

    Sesongmat

    Forfatter Kom forl.

    (Fredrik Hald - Forfatter)

    Kom forl.

    (Øystein Klakegg - Illustratør)

    Kom forl.

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788293191261

    Forlag:

    Kom forl.

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    272

    Vekt:

    1524 gr

    Alder:

    Voksen

    Sesongmat
    Kom forl.
    9788293191261

    Forlagets omtale:

    SESONGMAT er en bok om de beste norske råvarene. Boken følger året og henter for hver måned frem det fremste norsk natur kan by på, og dette munner ut i 80 utsøkte oppskrifter. SESONGMAT formidler opplevelser knyttet til kvalitet og innhøsting av råvarene, samt faglig og historisk bakgrunn for LES MER råvarenes plass i det norske kjøkkenet. Råvarenes egenskaper og bruksmuligheter står i fokus og i 80 fristende oppskrifter forenes tradisjonell og moderne matlaging. Bak boken står forsker og forfatter Stein Mortensen, kokken Fredrik Hald og fotografen Øystein Klakegg. Økt bevissthet og kunnskap om råvarer gjennom sesongene vil forhåpentlig styrke norsk matkultur og stimulere til å lage spennende, sunn og god mat gjennom hele året. LES MINDRE Forlagets omtale SESONGMAT er en bok om de beste norske råvarene. Boken følger året og henter for hver måned frem det fremste norsk natur kan by på, og dette munner ut i 80 utsøkte oppskrifter. SESONGMAT formidler opplevelser knyttet til kvalitet og innhøsting av råvarene, samt faglig og historisk bakgrunn for råvarenes plass i det norske kjøkkenet. Råvarenes egenskaper og bruksmuligheter står i fokus og i 80 fristende oppskrifter forenes tradisjonell og moderne matlaging. Bak boken står forsker og forfatter Stein Mortensen, kokken Fredrik Hald og fotografen Øystein Klakegg. Økt bevissthet og kunnskap om råvarer gjennom sesongene vil forhåpentlig styrke norsk matkultur og stimulere til å lage spennende, sunn og god mat gjennom hele året.