Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Skikkelig mat!

    Skikkelig mat!

    Skikkelig mat!

    Skikkelig mat!

    Forfatter Cappelen Damm faktum

    (Oliver Brachat - Illustratør)

    Cappelen Damm faktum

    (Ute Neumann - Oversetter)

    Cappelen Damm faktum

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    149,- Nå 130,-

    ISBN:

    9788202469948

    Forlag:

    Cappelen Damm faktum

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    64

    Vekt:

    400 gr

    Alder:

    Voksen

    Skikkelig mat!
    Cappelen Damm faktum
    9788202469948

    Forlagets omtale:

    En helt usedvanlig morsom og særegen kokebok - en kokebok for dem som elsker vidunderlig form kombinert med skikkelig innhold. En liten designbombe med 26 gode og allsidigematoppskrifter, enkelt forklart, svært personlig og praktfullt formgitt og med gode råvarer. Full oversikt på ett blikk, over LES MER ingrediensene og fremgangsmåten for hver eneste oppskrift. Og vi snakker om skikkelig mat, sunn og næringsrik, smaksrik og mettende: seks skikkelige forretter, både vegetariske og med kjøtt, tolv skikkelige hovedretter, både vegetariske, med kjøtt og med fisk, åtte skikkelige desserter for både søtmonser og for de forsiktige. Av dette blir man kun inspirert til å lage skikkelig mat. LES MINDRE Forlagets omtale En helt usedvanlig morsom og særegen kokebok - en kokebok for dem som elsker vidunderlig form kombinert med skikkelig innhold. En liten designbombe med 26 gode og allsidigematoppskrifter, enkelt forklart, svært personlig og praktfullt formgitt og med gode råvarer. Full oversikt på ett blikk, over ingrediensene og fremgangsmåten for hver eneste oppskrift. Og vi snakker om skikkelig mat, sunn og næringsrik, smaksrik og mettende: seks skikkelige forretter, både vegetariske og med kjøtt, tolv skikkelige hovedretter, både vegetariske, med kjøtt og med fisk, åtte skikkelige desserter for både søtmonser og for de forsiktige. Av dette blir man kun inspirert til å lage skikkelig mat.