Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Skrubbsulten

    Skrubbsulten

    Skrubbsulten

    Skrubbsulten (fisk, sopp, kjøtt, bær, fugl, skjell, sjømat, urter)

    Forfatter Kagge

    Levering 2-6 dager

    349,-

    ISBN:

    9788248905356

    Forlag:

    Kagge

    Trykkeår:

    2005

    Utgitt:

    2005

    Utgave:

    1

    Sider:

    174

    Vekt:

    972 gr

    Alder:

    Voksen

    Skrubbsulten
    Kagge
    9788248905356

    Haugenboks omtale:

    I denne boken gir polfarer og friluftsekspert Børge Ousland råd og tips til hvordan man kan utnytte mengden av råvarer den norske naturen har å by på. Boken har et vell av oppskrifter med alt fra sjømat, fisk, stor- og småvilt til bær, sopp og urter. Haugenboks omtale I denne boken gir polfarer og friluftsekspert Børge Ousland råd og tips til hvordan man kan utnytte mengden av råvarer den norske naturen har å by på. Boken har et vell av oppskrifter med alt fra sjømat, fisk, stor- og småvilt til bær, sopp og urter.

    Forlagets omtale:

    Endelig en kokebok for tur- og matglade folk om innhøsting, fangst og, ikke minst, bruk av råvarer fra vår norske natur, skrevet av en av våre store eventyrere. Polfarer og friluftslivekspert Børge Ousland har vært ute en vinternatt før og har et vell av råd og ideer til hvordan du kan nyttiggjøre LES MER deg av naturens eget spiskammer, enten du er ute på tur eller vil kose deg med maten hjemme i din egen stue. Her er flust av deilige oppskrifter med alt fra sjømat, stor- og småvilt til bær, sopp og urter. Boka er rikt illustrert med bilder av så vel hyggelige og tøffe naturopplevelser som lekre fotografier av de ferdige rettene. LES MINDRE Forlagets omtale Endelig en kokebok for tur- og matglade folk om innhøsting, fangst og, ikke minst, bruk av råvarer fra vår norske natur, skrevet av en av våre store eventyrere. Polfarer og friluftslivekspert Børge Ousland har vært ute en vinternatt før og har et vell av råd og ideer til hvordan du kan nyttiggjøre deg av naturens eget spiskammer, enten du er ute på tur eller vil kose deg med maten hjemme i din egen stue. Her er flust av deilige oppskrifter med alt fra sjømat, stor- og småvilt til bær, sopp og urter. Boka er rikt illustrert med bilder av så vel hyggelige og tøffe naturopplevelser som lekre fotografier av de ferdige rettene.