Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Små gleder på glass

    Små gleder på glass

    Små gleder på glass

    Små gleder på glass (pickles, oljer, chutney, snaps, marmelade)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Peter Kroon - Illustratør)

    Cappelen Damm

    (Lisbeth Kristoffersen - Oversetter)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    299,- Nå 262,-

    ISBN:

    9788202403355

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    128

    Vekt:

    638 gr

    Alder:

    Voksen

    Små gleder på glass
    Cappelen Damm
    9788202403355

    Forlagets omtale:

    Her lærer du kunsten å konservere råvarer! Sank inn sommeren, legg godsakene på glass og nyt når høsten kommer. Kjenn på følelsen av å spise noe du har laget med omtanke, eller del gleden med venner. Ved hjelp av en fin etikett blir dette vakre og populære gaver utover vinteren. Rene LES MER råvarer, tradisjonsrike teknikker og spennende ingredienser kommer sammen i denne inspirerende og praktiske boken. Det benyttes nordiske råvarer man finner i matbutikken (eller selvdyrket eller selvplukket i naturen). Du får råd om utstyr og fremgangsmåter for hver teknikk, og tips som hjelper deg til å lykkes. Her er ikke bare standardoppskrifter, men spennende varianter som kimchi, syltet hvitløk, oljer, chutney, tørket sopp, snaps og pulveriserte bær. Både matentusiaster og hobbykokker vil finne inspirasjon i denne flotte boken. LES MINDRE Forlagets omtale Her lærer du kunsten å konservere råvarer! Sank inn sommeren, legg godsakene på glass og nyt når høsten kommer. Kjenn på følelsen av å spise noe du har laget med omtanke, eller del gleden med venner. Ved hjelp av en fin etikett blir dette vakre og populære gaver utover vinteren. Rene råvarer, tradisjonsrike teknikker og spennende ingredienser kommer sammen i denne inspirerende og praktiske boken. Det benyttes nordiske råvarer man finner i matbutikken (eller selvdyrket eller selvplukket i naturen). Du får råd om utstyr og fremgangsmåter for hver teknikk, og tips som hjelper deg til å lykkes. Her er ikke bare standardoppskrifter, men spennende varianter som kimchi, syltet hvitløk, oljer, chutney, tørket sopp, snaps og pulveriserte bær. Både matentusiaster og hobbykokker vil finne inspirasjon i denne flotte boken.