Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Smaken av sjokolade

Smaken av sjokolade

Smaken av sjokolade

Smaken av sjokolade (håndbok i sjokoladesmaking, samt 40 oppskrifter)

Forfatter Fortellerforl.

(Éric Fénot - Illustratør)

Fortellerforl.

(Thomas Alexander Hansen - Oversetter)

Fortellerforl.

Levering 2-6 dager

399,-

ISBN:

9788281030459

Forlag:

Fortellerforl.

Trykkeår:

2008

Utgitt:

2008

Utgave:

1

Sider:

159

Vekt:

1096 gr

Alder:

Voksen

Smaken av sjokolade
Fortellerforl.
9788281030459

Haugenboks omtale:

Boken inneholder en innføring i sjokoladesmaking hvor du lærer å bruke syn, lukt, smak, følelse og hørsel; samt 40 oppskrifter på kaker, desserter og drikke med sjokolade. Boken har også en liste over sjokoladens former, ordlister og forslag til gode kombinasjoner av sjokolade og andre matvarer, råd LES MER om kjøp og oppbevaring av sjokolade med mer. Har oppskriftsregister og innholdsoversikt. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken inneholder en innføring i sjokoladesmaking hvor du lærer å bruke syn, lukt, smak, følelse og hørsel; samt 40 oppskrifter på kaker, desserter og drikke med sjokolade. Boken har også en liste over sjokoladens former, ordlister og forslag til gode kombinasjoner av sjokolade og andre matvarer, råd om kjøp og oppbevaring av sjokolade med mer. Har oppskriftsregister og innholdsoversikt.

Forlagets omtale:

Sjokolade er en praktbok formet som en sjokolade med bokbind i sølvfolie og et papirovertrekk som kan trekkes av og på, slik som melkesjokoladen før i tiden. Tittelen er preget i gullskrift. Praktutgaven har også sølvsnitt rundt hele bokblokka. Dette er en lærebok i sjokolade- smaking, behandling LES MER og bearbeidelse. 1. Smak - en sanseopplevelse. Det er ikke bare tunga som brukes til å smake sjokolade. Vi bruker alle fem sanser. Sjokoladesmak kombinert med andre ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blomster, grønnsaker, sigarer, krydder, tørket frukt. 2. Oppskrifter. Boka inneholder et utvalg på 40 av de beste oppskriftene med sjokolade for enhver anledning. Her er oppskrifter på kaker, drikke og konfekt. 3. Praktiske tips. Hvordan utnytte sjokoladen optimalt for å få ut den beste smaken, kjøperåd, oppbevaringstips etc. LES MINDRE Forlagets omtale Sjokolade er en praktbok formet som en sjokolade med bokbind i sølvfolie og et papirovertrekk som kan trekkes av og på, slik som melkesjokoladen før i tiden. Tittelen er preget i gullskrift. Praktutgaven har også sølvsnitt rundt hele bokblokka. Dette er en lærebok i sjokolade- smaking, behandling og bearbeidelse. 1. Smak - en sanseopplevelse. Det er ikke bare tunga som brukes til å smake sjokolade. Vi bruker alle fem sanser. Sjokoladesmak kombinert med andre ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blomster, grønnsaker, sigarer, krydder, tørket frukt. 2. Oppskrifter. Boka inneholder et utvalg på 40 av de beste oppskriftene med sjokolade for enhver anledning. Her er oppskrifter på kaker, drikke og konfekt. 3. Praktiske tips. Hvordan utnytte sjokoladen optimalt for å få ut den beste smaken, kjøperåd, oppbevaringstips etc.

Emner: Sjokolade

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.