Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Smakfull reise

Smakfull reise

Smakfull reise

Smakfull reise

Forfatter Ask forl.

(Stein Johnsen - Illustratør)

Ask forl.

Levering 2-12 dager

398,-

ISBN:

9788292221105

Forlag:

Ask forl.

Trykkeår:

2008

Utgitt:

2008

Utgave:

1

Sider:

207

Alder:

Voksen

Smakfull reise
Ask forl.
9788292221105

Haugenboks omtale:

Forfatteren drar til fem forskjellige vinområder i Europa. Her blir Østfolds lokale råvarer, som er medbrakt for anledningen, tilberedt, presentert og servert sammen med distriktets beste viner. Haugenboks omtale Forfatteren drar til fem forskjellige vinområder i Europa. Her blir Østfolds lokale råvarer, som er medbrakt for anledningen, tilberedt, presentert og servert sammen med distriktets beste viner.

Forlagets omtale:

I "Smakfull reise" presenteres lokal kokkekunst i moderne form, til glede for både øyet og ganen. Rettene og oppskriftene som presenteres har forankring i Kurts rikholdige erfaringsarkiv. Vi får bli med Kurt, Stein og deres "mannskap" til fem forskjellige vinområder i Europa. Her blir Østfolds LES MER lokale råvarer, som er medbrakt for anledningen, tilberedt, presentert og servert sammen med distriktets beste viner. Forfatteren og fotografen tar oss med til Spania, Tyskland, Italia, Ungarn og Frankrike hvor lekre retter og oppskrifter fremstår i nye og spennende sammenhenger og omgivelser. Steins fristende bilder og Kurts inspirerende tekst gjør boka til en kulturopplevelse. Når også Per Mæleng, en av landets fremste vineksperter bidrar med en sprudlende innledning til hvert hovedkapittel, er det grunn til å glede seg. En slik fremstilling er aldri tidligere gjort på dette området, og vi håper og tror at boka både vil skape stolthet, glede og inspirasjon. LES MINDRE Forlagets omtale I "Smakfull reise" presenteres lokal kokkekunst i moderne form, til glede for både øyet og ganen. Rettene og oppskriftene som presenteres har forankring i Kurts rikholdige erfaringsarkiv. Vi får bli med Kurt, Stein og deres "mannskap" til fem forskjellige vinområder i Europa. Her blir Østfolds lokale råvarer, som er medbrakt for anledningen, tilberedt, presentert og servert sammen med distriktets beste viner. Forfatteren og fotografen tar oss med til Spania, Tyskland, Italia, Ungarn og Frankrike hvor lekre retter og oppskrifter fremstår i nye og spennende sammenhenger og omgivelser. Steins fristende bilder og Kurts inspirerende tekst gjør boka til en kulturopplevelse. Når også Per Mæleng, en av landets fremste vineksperter bidrar med en sprudlende innledning til hvert hovedkapittel, er det grunn til å glede seg. En slik fremstilling er aldri tidligere gjort på dette området, og vi håper og tror at boka både vil skape stolthet, glede og inspirasjon.

Emner: Mat og drikke

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.