Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Solvolds smak

    Solvolds smak

    Solvolds smak

    Solvolds smak

    Forfatter Cappelen Damm

    (Terje Svendsen - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202334468

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2010

    Utgitt:

    2010

    Utgave:

    2

    Sider:

    199

    Vekt:

    881 gr

    Alder:

    Voksen

    Solvolds smak
    Cappelen Damm
    9788202334468

    Haugenboks omtale:

    I denne kokeboken finner du oppskrifter på blant annet burgere, tapas, pastaretter, skrytemiddager, typisk norsk mat og desserter. Boken er ment å være en idébank for matglade hobbykokker. På DVD-en som følger med, viser forfatteren hvordan noen av rettene lages. Med register. Haugenboks omtale I denne kokeboken finner du oppskrifter på blant annet burgere, tapas, pastaretter, skrytemiddager, typisk norsk mat og desserter. Boken er ment å være en idébank for matglade hobbykokker. På DVD-en som følger med, viser forfatteren hvordan noen av rettene lages. Med register.

    Forlagets omtale:

    Odd Ivar Solvold er tre ganger Norgesmester, årets fiskekokk, årets kjøkkensjef, bronse i Bocuse d'Or og fast spiss på det Norske Kokkelandslaget. Hadde han hatt restaurant i Oslo, ville stalltipset vært Michelin-stjerne innen kort tid. Gjennom denne boken kan du bli gourmet på eget kjøkken. LES MER Solvold er befriende fri for snobberi og matarroganse - her er det «less is more» som gjelder. Utgangspunktet er kompromissløs respekt for gode råvarer. Boken bobler over av velsmakende mat for alle anledninger: kos, tapas, gryter, middager når du skal imponere, pasta, pølser og noe søtt til slutt. Komplett med anbefalt drikke. LES MINDRE Forlagets omtale Odd Ivar Solvold er tre ganger Norgesmester, årets fiskekokk, årets kjøkkensjef, bronse i Bocuse d'Or og fast spiss på det Norske Kokkelandslaget. Hadde han hatt restaurant i Oslo, ville stalltipset vært Michelin-stjerne innen kort tid. Gjennom denne boken kan du bli gourmet på eget kjøkken. Solvold er befriende fri for snobberi og matarroganse - her er det «less is more» som gjelder. Utgangspunktet er kompromissløs respekt for gode råvarer. Boken bobler over av velsmakende mat for alle anledninger: kos, tapas, gryter, middager når du skal imponere, pasta, pølser og noe søtt til slutt. Komplett med anbefalt drikke.