Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Sunn mat når du får cellegift

    Sunn mat når du får cellegift

    Sunn mat når du får cellegift

    Sunn mat når du får cellegift (en kokk og en lege har slått seg sammen for å inspirere deg med over 100 delikate retter)

    Forfatter Orkana

    (Christine Archer-MacKenzie - Forfatter)

    Orkana

    (Henk Brandsen - Illustratør)

    Orkana

    (Tone Schjelstad - Oversetter)

    Orkana

    Levering 2-6 dager

    279,- Nå 244,-

    ISBN:

    9788281042094

    Forlag:

    Orkana

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    178

    Vekt:

    576 gr

    Alder:

    Voksen

    Sunn mat når du får cellegift
    Orkana
    9788281042094

    Forlagets omtale:

    I denne boka finnes om lag 100 oppskrifter som er tilpasset de mange plagene cellegiftpasienter ofte får. Kokken og legen som har utarbeidet dette, har hatt pasientenes varierende form i tankene da de utarbeidet oppskriftene. Målsetningen med boka er å formidle oppskrifter der næringsstoffenes LES MER egenskaper er utnyttet for å forebygge vekttap som kan følge av cellegiftbehandling og stråling. The Lancet Oncology, nr 3, mars 2009, (s. 219) hadde anmeldelse av boka, der det blant annet het: Kapitlene i boken er ikke gruppert etter matvarer eller type måltid, slik det er vanlig, men etter matens tekstur og temperatur. Overskrifter som myk, soft med små biter og flytende bringer tankene over til barnemat eller moset mat slik det serveres på institusjoner til beboere som ikke klarer å spise fast føde. Det er derfor en positiv overraskelse å se denne bokens delikate retter. Her er bakt vaniljemousse, kyllingragout og kald gulrot- og sitronsuppe. Dette er retter som ser innbydende ut på ethvert middagsbord. Mange av oppskriftene passer for hele familien, og justeringen til større porsjoner er allerede gjort. Kanskje vil ikke alle rettene passe til alle. Gitt den store variasjonen i oppskriftene boken tilbyr, skulle også de som opplever stort tap av appetitt kunne finne noe som frister. Josè van Mil har sin utdanning fra Le Cordon Bleu og Christine Archer-Mackenzie har drevet med forskning på kreft og ernæring. De viser en tydelig forståelse for hva pasienter med kreft går gjennom. Sunn mat når du får cellegift kan derfor oppleves mer tilgjengelig for pasienter enn lignende bøker: ikke bare i perioder med cellegift, men i flere faser av kreftbehandling: når apetitten er lav og god ernæring er mer viktig enn noensinne. (http://www.thelancet.com/journals/lanonc/article/PIIS1470204509700609/fulltext%3Frss%3Dyes) Boka er oversatt til fransk, tysk, ungarsk, nederlandsk og finsk. LES MINDRE Forlagets omtale I denne boka finnes om lag 100 oppskrifter som er tilpasset de mange plagene cellegiftpasienter ofte får. Kokken og legen som har utarbeidet dette, har hatt pasientenes varierende form i tankene da de utarbeidet oppskriftene. Målsetningen med boka er å formidle oppskrifter der næringsstoffenes egenskaper er utnyttet for å forebygge vekttap som kan følge av cellegiftbehandling og stråling. The Lancet Oncology, nr 3, mars 2009, (s. 219) hadde anmeldelse av boka, der det blant annet het: Kapitlene i boken er ikke gruppert etter matvarer eller type måltid, slik det er vanlig, men etter matens tekstur og temperatur. Overskrifter som myk, soft med små biter og flytende bringer tankene over til barnemat eller moset mat slik det serveres på institusjoner til beboere som ikke klarer å spise fast føde. Det er derfor en positiv overraskelse å se denne bokens delikate retter. Her er bakt vaniljemousse, kyllingragout og kald gulrot- og sitronsuppe. Dette er retter som ser innbydende ut på ethvert middagsbord. Mange av oppskriftene passer for hele familien, og justeringen til større porsjoner er allerede gjort. Kanskje vil ikke alle rettene passe til alle. Gitt den store variasjonen i oppskriftene boken tilbyr, skulle også de som opplever stort tap av appetitt kunne finne noe som frister. Josè van Mil har sin utdanning fra Le Cordon Bleu og Christine Archer-Mackenzie har drevet med forskning på kreft og ernæring. De viser en tydelig forståelse for hva pasienter med kreft går gjennom. Sunn mat når du får cellegift kan derfor oppleves mer tilgjengelig for pasienter enn lignende bøker: ikke bare i perioder med cellegift, men i flere faser av kreftbehandling: når apetitten er lav og god ernæring er mer viktig enn noensinne. (http://www.thelancet.com/journals/lanonc/article/PIIS1470204509700609/fulltext%3Frss%3Dyes) Boka er oversatt til fransk, tysk, ungarsk, nederlandsk og finsk.

    Emner: Kreft Ernæring