Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Supper for 4 årstider

    Supper for 4 årstider

    Supper for 4 årstider

    Supper for 4 årstider

    Forfatter Tun

    (Daniel Hertzell - Illustratør)

    Tun

    Levering 2-6 dager

    275,- Nå 241,-

    ISBN:

    9788252933635

    Forlag:

    Tun

    Trykkeår:

    2011

    Utgitt:

    2011

    Utgave:

    1

    Sider:

    95

    Vekt:

    495 gr

    Alder:

    Voksen

    Supper for 4 årstider
    Tun
    9788252933635

    Forlagets omtale:

    Hver årstid har sine supper. Om sommeren mesker vi oss med en iskald gazpacho, om høsten passer det bedre med ei fransk lammesuppe. I denne boka finnes både de klassiske oppskriftene og forslag til nye, som chilikrydret tex-mex-suppe og gresk agurksuppe toppet med svarte oliven og fetaost. Flotte LES MER fargebilder viser sesongens råvarer og hvordan de kan brukes som ingredienser i forskjellige supper. De fleste suppene i boka er ment som hovedretter eller forretter, men hvert kapittel inneholder også et par gode dessertsupper. Sammen med 39 oppskrifter finnes det forslag til tilbehør. Det kan være knasende sprø kardemommeskorper til høstens eplesuppe eller en klatt med rouille, som er ei røre med paprika og olivenolje til å ha i den safranduftende fiskesuppa Bouillabaisse. Oppskriftene er lette å følge og boka inneholder mange gode tips om råvarene. LES MINDRE Forlagets omtale Hver årstid har sine supper. Om sommeren mesker vi oss med en iskald gazpacho, om høsten passer det bedre med ei fransk lammesuppe. I denne boka finnes både de klassiske oppskriftene og forslag til nye, som chilikrydret tex-mex-suppe og gresk agurksuppe toppet med svarte oliven og fetaost. Flotte fargebilder viser sesongens råvarer og hvordan de kan brukes som ingredienser i forskjellige supper. De fleste suppene i boka er ment som hovedretter eller forretter, men hvert kapittel inneholder også et par gode dessertsupper. Sammen med 39 oppskrifter finnes det forslag til tilbehør. Det kan være knasende sprø kardemommeskorper til høstens eplesuppe eller en klatt med rouille, som er ei røre med paprika og olivenolje til å ha i den safranduftende fiskesuppa Bouillabaisse. Oppskriftene er lette å følge og boka inneholder mange gode tips om råvarene.

    Emner: Supper