Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Surdeig

    Surdeig

    Surdeig

    Surdeig

    Forfatter Vigmostad Bjørke

    (Martin Ivar Hveem Fjeld - Forfatter)

    Vigmostad Bjørke

    (Martin Grytøyr - Illustratør)

    Vigmostad Bjørke

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788241911309

    Forlag:

    Vigmostad Bjørke

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    172

    Vekt:

    975 gr

    Alder:

    Voksen

    Surdeig
    Vigmostad Bjørke
    9788241911309

    Forlagets omtale:

    Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.. Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød. .Boken inneholder oppskrifter LES MER på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte. .Følg forfatterne på Instagram: @illebrod. Om forfatterne: Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf. LES MINDRE Forlagets omtale Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød.. Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød. .Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte. .Følg forfatterne på Instagram: @illebrod. Om forfatterne: Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.

    Emner: Brød