Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Sushi

    Sushi

    Sushi

    Sushi (fra hav til fat)

    Forfatter Taku publikasjon

    (Jørgen Vidnes - Illustratør)

    Taku publikasjon

    Levering 2-6 dager

    195,- Nå 171,-

    ISBN:

    9788299901109

    Forlag:

    Taku publikasjon

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    171

    Vekt:

    942 gr

    Alder:

    Voksen

    Sushi
    Taku publikasjon
    9788299901109

    Forlagets omtale:

    Sushi: fra hav til fat er en gjennomillustrert innføring i sushikjøkkenet. Boken beskriver, som tittelen sier, teknikker og metoder for å lage sushi, fra fisken er sløyet til den blir servert. Gjennom trinn for trinn-bildeserier vises ulike former for filetering og tilberedning av fisk og sjømat LES MER fra norske farvann. Boken inneholder råd og veiledning for koking av ris, rulling av makiruller og tillaging av forskjellige typer sushi og sashimi. Med sin grundige presentasjon av råvarer, tilbehør og utstyr vil Sushi: fra hav til fat være til glede for så vel erfarne kokker som nybegynnere, både som lærebok og oppslagsverk. Boken inviterer til videre fordypning i kapitlene om fisk og sjømat, mattrygghet og historie. Den gir illustrerte forklaringer av framgangsmåtene, og er dessuten utstyrt med oppskrifter og nyttige ordlister. LES MINDRE Forlagets omtale Sushi: fra hav til fat er en gjennomillustrert innføring i sushikjøkkenet. Boken beskriver, som tittelen sier, teknikker og metoder for å lage sushi, fra fisken er sløyet til den blir servert. Gjennom trinn for trinn-bildeserier vises ulike former for filetering og tilberedning av fisk og sjømat fra norske farvann. Boken inneholder råd og veiledning for koking av ris, rulling av makiruller og tillaging av forskjellige typer sushi og sashimi. Med sin grundige presentasjon av råvarer, tilbehør og utstyr vil Sushi: fra hav til fat være til glede for så vel erfarne kokker som nybegynnere, både som lærebok og oppslagsverk. Boken inviterer til videre fordypning i kapitlene om fisk og sjømat, mattrygghet og historie. Den gir illustrerte forklaringer av framgangsmåtene, og er dessuten utstyrt med oppskrifter og nyttige ordlister.

    Emner: Sushi

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.