Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Sushi

    Sushi

    Sushi

    Sushi (fra hav til fat)

    Forfatter Taku publ.

    (Jørgen Vidnes - Illustratør)

    Taku publ.

    Levering 2-6 dager

    195,- Nå 171,-

    ISBN:

    9788299901109

    Forlag:

    Taku publ.

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    171

    Vekt:

    942 gr

    Alder:

    Voksen

    Sushi
    Taku publ.
    9788299901109

    Forlagets omtale:

    Sushi: fra hav til fat er en gjennomillustrert innføring i sushikjøkkenet. Boken beskriver, som tittelen sier, teknikker og metoder for å lage sushi, fra fisken er sløyet til den blir servert. Gjennom trinn for trinn-bildeserier vises ulike former for filetering og tilberedning av fisk og sjømat LES MER fra norske farvann. Boken inneholder råd og veiledning for koking av ris, rulling av makiruller og tillaging av forskjellige typer sushi og sashimi. Med sin grundige presentasjon av råvarer, tilbehør og utstyr vil Sushi: fra hav til fat være til glede for så vel erfarne kokker som nybegynnere, både som lærebok og oppslagsverk. Boken inviterer til videre fordypning i kapitlene om fisk og sjømat, mattrygghet og historie. Den gir illustrerte forklaringer av framgangsmåtene, og er dessuten utstyrt med oppskrifter og nyttige ordlister. LES MINDRE Forlagets omtale Sushi: fra hav til fat er en gjennomillustrert innføring i sushikjøkkenet. Boken beskriver, som tittelen sier, teknikker og metoder for å lage sushi, fra fisken er sløyet til den blir servert. Gjennom trinn for trinn-bildeserier vises ulike former for filetering og tilberedning av fisk og sjømat fra norske farvann. Boken inneholder råd og veiledning for koking av ris, rulling av makiruller og tillaging av forskjellige typer sushi og sashimi. Med sin grundige presentasjon av råvarer, tilbehør og utstyr vil Sushi: fra hav til fat være til glede for så vel erfarne kokker som nybegynnere, både som lærebok og oppslagsverk. Boken inviterer til videre fordypning i kapitlene om fisk og sjømat, mattrygghet og historie. Den gir illustrerte forklaringer av framgangsmåtene, og er dessuten utstyrt med oppskrifter og nyttige ordlister.

    Emner: Sushi