Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Hobby og Fritid Taco República

Taco República

Taco República

Taco República (meksikansk taco i Torggata)

Forfatter Gyldendal

(Jimmy Linus - Illustratør)

Gyldendal

Levering 2-6 dager

399,- Nå 349,-

ISBN:

9788205473713

Forlag:

Gyldendal

Trykkeår:

2015

Utgitt:

2015

Utgave:

1

Sider:

241

Vekt:

1049 gr

Alder:

Voksen

Taco República
Gyldendal
9788205473713

Forlagets omtale:

Lær å lage fantastisk original taco! Dette er boka for deg som liker taco! Om du bare vil piffe opp fredagstacosen med en skikkelig salsa eller gå hele veien og lage et autentisk meksikansk måltid fullstendig fra bunnen, så finner du det du trenger her. Matjournalist og kokk Henrik J. Henriksen LES MER er medeier i Taco Republica, hvor de lager taco slik du får den på gaten i Mexico. I denne boken viser han hvordan du kan få til dette hjemme: tortilla, salsa, fyll eller snacks fra det enkleste til mer avanserte oppskrifter og ingredienser. Vær med og oppdag den ekte tacoen, og nyt krydderne, de fantastiske smakene og gleden i det meksikanske kjøkkenet. I tillegg til restauranten har Henrik sin faste matspalte i a-magasinet og vært bidragsyter matmagasinet Nord, Ren Mat og aftenposten TV. Han står ofte på barrikadene for bønder, bærekraft og tradisjon. Henrik bor på Grünerløkka med kone og to barn. LES MINDRE Forlagets omtale Lær å lage fantastisk original taco! Dette er boka for deg som liker taco! Om du bare vil piffe opp fredagstacosen med en skikkelig salsa eller gå hele veien og lage et autentisk meksikansk måltid fullstendig fra bunnen, så finner du det du trenger her. Matjournalist og kokk Henrik J. Henriksen er medeier i Taco Republica, hvor de lager taco slik du får den på gaten i Mexico. I denne boken viser han hvordan du kan få til dette hjemme: tortilla, salsa, fyll eller snacks fra det enkleste til mer avanserte oppskrifter og ingredienser. Vær med og oppdag den ekte tacoen, og nyt krydderne, de fantastiske smakene og gleden i det meksikanske kjøkkenet. I tillegg til restauranten har Henrik sin faste matspalte i a-magasinet og vært bidragsyter matmagasinet Nord, Ren Mat og aftenposten TV. Han står ofte på barrikadene for bønder, bærekraft og tradisjon. Henrik bor på Grünerløkka med kone og to barn.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.