Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Taco

    Taco

    Taco

    Taco (på uno, dos, tres!)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Margrethe Myhrer - Illustratør)

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    249,- Nå 218,-

    ISBN:

    9788202447335

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    142

    Vekt:

    524 gr

    Alder:

    Voksen

    Taco
    Cappelen Damm
    9788202447335

    Forlagets omtale:

    Rundt én million nordmenn spiser taco hver eneste helg. Taco er like variert som pasta, enklere enn sushi, og kan være mer spennende enn tapas, fordi du kan lage så mange egne smakskombinasjoner. I Norge spiser vi stort sett én variant - det er typisk norsk å la ferdigkrydderet og tacoskjellene få LES MER følge av jarlsbergost, rømme og kjøttdeig på tallerkenen. I tacoens hjemland, Mexico, skal du lete lenge for å finne slike ingredienser. The Flying Culinary Circus har ikke laget denne boken for å få én million nordmenn til å slutte med noe de er glad i. Målet deres er heller å gi inspirasjon til å gjøre neste tacomåltid enda litt bedre, ett skritt eller to nærmere det opprinnelige. I tillegg tipser de om spennende kombinasjoner med retter fra andre lands kjøkken. Så langt har The Flying Culinary Circus turnert i 47 ulike land, og underveis har de plukket med seg inspirasjon fra all verdens mattradisjoner. Noe av dette ønsker de nå å formidle videre. De tar tacoen med på en verdensreise, skaffer oss enda bedre smaksopplevelser, og - ikke minst - gjør det enkelt, på uno, dos, tres! LES MINDRE Forlagets omtale Rundt én million nordmenn spiser taco hver eneste helg. Taco er like variert som pasta, enklere enn sushi, og kan være mer spennende enn tapas, fordi du kan lage så mange egne smakskombinasjoner. I Norge spiser vi stort sett én variant - det er typisk norsk å la ferdigkrydderet og tacoskjellene få følge av jarlsbergost, rømme og kjøttdeig på tallerkenen. I tacoens hjemland, Mexico, skal du lete lenge for å finne slike ingredienser. The Flying Culinary Circus har ikke laget denne boken for å få én million nordmenn til å slutte med noe de er glad i. Målet deres er heller å gi inspirasjon til å gjøre neste tacomåltid enda litt bedre, ett skritt eller to nærmere det opprinnelige. I tillegg tipser de om spennende kombinasjoner med retter fra andre lands kjøkken. Så langt har The Flying Culinary Circus turnert i 47 ulike land, og underveis har de plukket med seg inspirasjon fra all verdens mattradisjoner. Noe av dette ønsker de nå å formidle videre. De tar tacoen med på en verdensreise, skaffer oss enda bedre smaksopplevelser, og - ikke minst - gjør det enkelt, på uno, dos, tres!

    Emner: Småretter