Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Tang & tare

    Tang & tare

    Tang & tare

    Tang & tare (et hav av mat)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Zoe Christiansen - Forfatter)

    Cappelen Damm

    (Lisa Westgaard - Illustratør)

    Cappelen Damm

    (Hanne Martinsen - Illustratør)

    Cappelen Damm

    (Mette-Cathrine Jahr - Oversetter)

    Cappelen Damm

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202509583

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2016

    Utgave:

    1

    Sider:

    183

    Vekt:

    866 gr

    Alder:

    Voksen

    Tang & tare
    Cappelen Damm
    9788202509583

    Forlagets omtale:

    Grønnsaker fra havet - trendy, sunt og veldig godt Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø setter full fart på smaksløkene og de roper etter mer. Det er deilig som snack, løfter en litt trøtt suppe og er fabelaktig tilbehør til fisk. Sjøens LES MER grønnsaker er velsmakende og vel anvendelige i alle slags retter. Den tyske kokken Claudia Seifert har, sammen med Zoe Christiansen, satt sammen et spennende utvalg med oppskrifter - fra spennende forretter, hovedretter og gatemat til velsmakende desserter, smoothies og energi boosters - og alle med tang som en naturlig ingrediens. De tangartene som blir brukt i boken, finnes alle langs norskekysten og er også tilgjengelig som tørkede produkter. Artene illustreres og får en kort beskrivelse av kjennetegn, voksested og annet du trenger for å høste av havets overflod. En fabelaktig bok som vil inspirere deg til å bruke tang og tare i all former for mat - anbefales! LES MINDRE Forlagets omtale Grønnsaker fra havet - trendy, sunt og veldig godt Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø setter full fart på smaksløkene og de roper etter mer. Det er deilig som snack, løfter en litt trøtt suppe og er fabelaktig tilbehør til fisk. Sjøens grønnsaker er velsmakende og vel anvendelige i alle slags retter. Den tyske kokken Claudia Seifert har, sammen med Zoe Christiansen, satt sammen et spennende utvalg med oppskrifter - fra spennende forretter, hovedretter og gatemat til velsmakende desserter, smoothies og energi boosters - og alle med tang som en naturlig ingrediens. De tangartene som blir brukt i boken, finnes alle langs norskekysten og er også tilgjengelig som tørkede produkter. Artene illustreres og får en kort beskrivelse av kjennetegn, voksested og annet du trenger for å høste av havets overflod. En fabelaktig bok som vil inspirere deg til å bruke tang og tare i all former for mat - anbefales!