Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Tapas på norsk

    Tapas på norsk

    Tapas på norsk

    Tapas på norsk

    Forfatter Schibsted forlagene

    (Stian Andersen - Illustratør)

    Schibsted forlagene

    (Marie Englund - Medarbeider)

    Schibsted forlagene

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    339,-

    ISBN:

    9788251624282

    Forlag:

    Schibsted forlagene

    Trykkeår:

    2007

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    1

    Sider:

    144

    Vekt:

    725 gr

    Alder:

    Voksen

    Tapas på norsk
    Schibsted forlagene
    9788251624282

    Forlagets omtale:

    Tapas er herlige, spanske småretter som kan være rene gourmet-kunststykker! MEN tapas behøver ikke bare være spansk - rettene kan like gjerne være inspirert av våre egne, skandinaviske råvarer. Hemmeligheten med tapas er i første rekke den uhøytidelige måten den spises på, den gode vinen og den LES MER tette og sosiale stemningen som oppstår rundt et vellykket tapasbord. Alt dette har vertshuseier Helena Neraal tatt vare på i Tapas på norsk. Helenas vilt-tapasbord er legendarisk - og hennes aller beste oppskrifter finnes i denne boken. Her er eksotiske oppskrifter med gravet og mørnet kjøtt av elg, hjort og laks, ledsaget av sauser, marmelader, chutneyer og råvarer fra skogen. Her er også tapas med reker, krabbe, kamskjell, fersk fisk og nedlagt sild. I tillegg får du gode forslag til tapas-menyer. LES MINDRE Forlagets omtale Tapas er herlige, spanske småretter som kan være rene gourmet-kunststykker! MEN tapas behøver ikke bare være spansk - rettene kan like gjerne være inspirert av våre egne, skandinaviske råvarer. Hemmeligheten med tapas er i første rekke den uhøytidelige måten den spises på, den gode vinen og den tette og sosiale stemningen som oppstår rundt et vellykket tapasbord. Alt dette har vertshuseier Helena Neraal tatt vare på i Tapas på norsk. Helenas vilt-tapasbord er legendarisk - og hennes aller beste oppskrifter finnes i denne boken. Her er eksotiske oppskrifter med gravet og mørnet kjøtt av elg, hjort og laks, ledsaget av sauser, marmelader, chutneyer og råvarer fra skogen. Her er også tapas med reker, krabbe, kamskjell, fersk fisk og nedlagt sild. I tillegg får du gode forslag til tapas-menyer.

    Emner: Småretter
    Alternative utgaver
    Scandinavian tapas Helena Neraal
    Levering 2-6 dager
    Innbundet, Engelsk
    339,-
    Kjøp