Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Tilbake til røttene

    Tilbake til røttene

    Tilbake til røttene

    Tilbake til røttene (proteinrik steinaldermat for det moderne mennesket, paleo-oppskrifter fra gourmetrestauranten Kong Hans Kælder i København, palæo-opskrifter til det moderne menneske)

    Forfatter Lille måne

    (Brim Hilt - Oversetter)

    Lille måne

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788293154594

    Forlag:

    Lille måne

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    261

    Vekt:

    1010 gr

    Alder:

    Voksen

    Tilbake til røttene
    Lille måne
    9788293154594

    Forlagets omtale:

    Proteinrikt og friskt - fra en av Nordens Michelin-restauranter. Den mest næringsrike maten vi kan spise, er den kroppene våre er skapt for. Det betyr maten vi livnærte oss på i steinalderen, da vi levde som jegere og sankere. Den gangen benyttet oss av det naturen hadde å by på. Det var lenge før LES MER vi begynte å tukle og bearbeide den i hjel! I boken finner du fristende og inspirerende oppskrifter, små, mellomstore, og store retter til frokost, lunsj, mellommåltider og middag, i tillegg til "fete" salater, alskens tilbehør, sauser, desserter og "brød". Du får muligheten til selv å oppleve den gjennomgripende forskjellen som ekte, naturlig mat kan gjøre i livet ditt! Moderne steinaldermat gjør oss sterke, energiske og friske, og forebygger livsstilssykdommer og overvekt. Hva nøler du etter? Prinsippene er enkle: Spis naturlig, aller helst økologisk kjøtt og egg, ekte mat uten tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere. Du vil fort oppdage at maten er sunn og har mye smak. LES MINDRE Forlagets omtale Proteinrikt og friskt - fra en av Nordens Michelin-restauranter. Den mest næringsrike maten vi kan spise, er den kroppene våre er skapt for. Det betyr maten vi livnærte oss på i steinalderen, da vi levde som jegere og sankere. Den gangen benyttet oss av det naturen hadde å by på. Det var lenge før vi begynte å tukle og bearbeide den i hjel! I boken finner du fristende og inspirerende oppskrifter, små, mellomstore, og store retter til frokost, lunsj, mellommåltider og middag, i tillegg til "fete" salater, alskens tilbehør, sauser, desserter og "brød". Du får muligheten til selv å oppleve den gjennomgripende forskjellen som ekte, naturlig mat kan gjøre i livet ditt! Moderne steinaldermat gjør oss sterke, energiske og friske, og forebygger livsstilssykdommer og overvekt. Hva nøler du etter? Prinsippene er enkle: Spis naturlig, aller helst økologisk kjøtt og egg, ekte mat uten tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere. Du vil fort oppdage at maten er sunn og har mye smak.

    Emner: Diett