Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Tørrfisk til begjær

    Tørrfisk til begjær

    Tørrfisk til begjær

    Tørrfisk til begjær

    Forfatter Messel forl.

    (Henry Notaker - Forfatter)

    Messel forl.

    (Ulla Westbø - Illustratør)

    Messel forl.

    Levering 2-6 dager

    398,-

    ISBN:

    9788276310986

    Forlag:

    Messel forl.

    Trykkeår:

    2008

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    128

    Vekt:

    640 gr

    Alder:

    Voksen

    Tørrfisk til begjær
    Messel forl.
    9788276310986

    Haugenboks omtale:

    En av forfatterne av denne boken er mesterkokk og vinner av Kokke-OL i 2008, og har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste tørrfiskoppskrifter. Boken inneholder tradisjonelle norske og italienske oppskrifter med tørrfisk, tørrfiskoppskrifter LES MER fra Henningsvær, samt et kapittel om tørrfiskens historie i Europa. LES MINDRE Haugenboks omtale En av forfatterne av denne boken er mesterkokk og vinner av Kokke-OL i 2008, og har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste tørrfiskoppskrifter. Boken inneholder tradisjonelle norske og italienske oppskrifter med tørrfisk, tørrfiskoppskrifter fra Henningsvær, samt et kapittel om tørrfiskens historie i Europa.

    Forlagets omtale:

    Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her LES MER presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste. LES MINDRE Forlagets omtale Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste.

    Emner: Fiskeretter