Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker United states of cakes

    United states of cakes

    United states of cakes

    United states of cakes (ekte amerikanske kaker)

    Forfatter Cappelen Damm

    (Wolfgang Kleinschmidt - Illustratør)

    Cappelen Damm

    (Tina Holt - Oversetter)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202444358

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2014

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    1

    Sider:

    173

    Vekt:

    855 gr

    Alder:

    Voksen

    United states of cakes
    Cappelen Damm
    9788202444358

    Forlagets omtale:

    Årets vinner Best in the World - Gourmand World Cookbook Awards! Nå er det fritt frem for prisbelønnet salt karamell- og sjokoladekake, Key Lime Pie og Red Velvet Cake. For ikke å snakke om typiske amerikanske frokoster som pannekaker med lønnesirup, vafler og blåbærmuffins. Boken med over 50 LES MER oppskrifter nærmest dufter av nybakt pai og kanelsnurrer. Den er råtøff i uttrykket med kakene lekkert presentert mot det californiske laid-back-livet som levende bakteppe. Konditor, mesterkokk og forfatter Roy Fares elsker den amerikanske vestkystkulturen, og spesielt Los Angeles-området. Han har tatt utgangspunkt i de klassiske kakeoppskriftene og utviklet dem i retning av et tydeligere smaksbilde og redusert noe på sukkermengder - en bevisst tilpasning til skandinaviske preferanser. LES MINDRE Forlagets omtale Årets vinner Best in the World - Gourmand World Cookbook Awards! Nå er det fritt frem for prisbelønnet salt karamell- og sjokoladekake, Key Lime Pie og Red Velvet Cake. For ikke å snakke om typiske amerikanske frokoster som pannekaker med lønnesirup, vafler og blåbærmuffins. Boken med over 50 oppskrifter nærmest dufter av nybakt pai og kanelsnurrer. Den er råtøff i uttrykket med kakene lekkert presentert mot det californiske laid-back-livet som levende bakteppe. Konditor, mesterkokk og forfatter Roy Fares elsker den amerikanske vestkystkulturen, og spesielt Los Angeles-området. Han har tatt utgangspunkt i de klassiske kakeoppskriftene og utviklet dem i retning av et tydeligere smaksbilde og redusert noe på sukkermengder - en bevisst tilpasning til skandinaviske preferanser.

    Emner: Kaker