Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Ut på bærtur

    Ut på bærtur

    Ut på bærtur

    Ut på bærtur (alt om hagebær og ville bær)

    Forfatter Cappelen Damm faktum

    På lager - sendes nå ( 3 stk. )

    379,- Nå 332,-

    ISBN:

    9788202408732

    Forlag:

    Cappelen Damm faktum

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    248

    Vekt:

    999 gr

    Alder:

    Voksen

    Ut på bærtur
    Cappelen Damm faktum
    9788202408732

    Forlagets omtale:

    Bær og mennesker hører sammen. I en stresset tid gir det rekreasjon og fellesskapsopplevelse når hele familien drar på bærtur sammen. Forfatteren ønsker å formidle gleden, smaksopplevelsen og helsegevinsten som vi får fra bær. At bær er både sunt og godt, er en vedtatt sannhet. Nyere forskning LES MER bekrefter langt på vei at den tradisjonelle, folkelige bruken av bær mot en rekke sykdommer, ikke bare er overtro, men at viktige bestanddeler i bærene er virkestoffer som kan forebygge eller helbrede ulike sykdommer. I de siste årene er det sagt og skrevet mye om antioksidantenes gunstige innvirkning på helsen vår. Og skogsbærene er blant våre viktigstige antioksidantkilder. I tillegg til grundig beskrivelse og store bilder av alle våre vanligste skogsbær og andre ville bær, samt de vanligste bærtypene vi dyrker i hagen, tar boken for seg konserveringsmetoder, som sylting, safting og hermetisering. Oppskrifter på syltetøy og saft, kaker og desserter - og alt mulig annet godt vi kan lage bær, utgjør en stor del av boken. LES MINDRE Forlagets omtale Bær og mennesker hører sammen. I en stresset tid gir det rekreasjon og fellesskapsopplevelse når hele familien drar på bærtur sammen. Forfatteren ønsker å formidle gleden, smaksopplevelsen og helsegevinsten som vi får fra bær. At bær er både sunt og godt, er en vedtatt sannhet. Nyere forskning bekrefter langt på vei at den tradisjonelle, folkelige bruken av bær mot en rekke sykdommer, ikke bare er overtro, men at viktige bestanddeler i bærene er virkestoffer som kan forebygge eller helbrede ulike sykdommer. I de siste årene er det sagt og skrevet mye om antioksidantenes gunstige innvirkning på helsen vår. Og skogsbærene er blant våre viktigstige antioksidantkilder. I tillegg til grundig beskrivelse og store bilder av alle våre vanligste skogsbær og andre ville bær, samt de vanligste bærtypene vi dyrker i hagen, tar boken for seg konserveringsmetoder, som sylting, safting og hermetisering. Oppskrifter på syltetøy og saft, kaker og desserter - og alt mulig annet godt vi kan lage bær, utgjør en stor del av boken.