Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Vår ære og vår mat

    Vår ære og vår mat

    Vår ære og vår mat

    Vår ære og vår mat

    Forfatter Cappelen Damm

    (Torgrim Eggen - Forfatter)

    Cappelen Damm

    (Paal Audestad - Illustratør)

    Cappelen Damm

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788202363628

    Forlag:

    Cappelen Damm

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    171

    Vekt:

    574 gr

    Alder:

    Voksen

    Vår ære og vår mat
    Cappelen Damm
    9788202363628

    Forlagets omtale:

    I Vår ære og vår mat blir vi med leseren inn på kjøkkenet til forfatterne Gert Nygårdshaug og Torgrim Eggen. Her forteller de hva de gjør når de lager mat og hvorfor. De røper smakfulle hemmeligheter, og vi får vite hva slags mat som må til når litteratur skrives. Her er full pakke: fra Torgrims LES MER amerikanske frokost, gjennom lunsjmåltider,småretter, supper, forretter, hovedretter og desserter til Gerts gedigne ostefat. Det vil videre bli et gjensyn med Gerts og Torgrims romanfigurer (som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av god mat) med et lite utvalg fra den skjønnlitterære backlisten.I tillegg til hjemlige favoritter fra Nygårdshaugs Tynset og Eggens Elg i solnedgang, får vi innblikk i matens betydning i den litterære research og blir med til Lisboas bakgater, Egypts pyramider, franske restauranter, New Yorks Harlem, mexicanske cantinaer, sveitsiske alper, spanske tyrefekterarenaer og Berlins matmarkeder. Helene Uri dukker opp i en viktig gjesterolle der hun styrer en samtale med herrene Eggen og Nygårdshaug om forholdet mellom mat og litteratur. Med andre ord: en matbok som gir leseglede. LES MINDRE Forlagets omtale I Vår ære og vår mat blir vi med leseren inn på kjøkkenet til forfatterne Gert Nygårdshaug og Torgrim Eggen. Her forteller de hva de gjør når de lager mat og hvorfor. De røper smakfulle hemmeligheter, og vi får vite hva slags mat som må til når litteratur skrives. Her er full pakke: fra Torgrims amerikanske frokost, gjennom lunsjmåltider,småretter, supper, forretter, hovedretter og desserter til Gerts gedigne ostefat. Det vil videre bli et gjensyn med Gerts og Torgrims romanfigurer (som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av god mat) med et lite utvalg fra den skjønnlitterære backlisten.I tillegg til hjemlige favoritter fra Nygårdshaugs Tynset og Eggens Elg i solnedgang, får vi innblikk i matens betydning i den litterære research og blir med til Lisboas bakgater, Egypts pyramider, franske restauranter, New Yorks Harlem, mexicanske cantinaer, sveitsiske alper, spanske tyrefekterarenaer og Berlins matmarkeder. Helene Uri dukker opp i en viktig gjesterolle der hun styrer en samtale med herrene Eggen og Nygårdshaug om forholdet mellom mat og litteratur. Med andre ord: en matbok som gir leseglede.

    Emner: Litteratur