Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Kokebøker Vestfoldmat

    Vestfoldmat

    Vestfoldmat

    Vestfoldmat (en kulinarisk reise i Vestfold)

    Forfatter Skagerrak forl.

    (Steinar Ulrichsen - Forfatter)

    Skagerrak forl.

    (Olaf Akselsen - Illustratør)

    Skagerrak forl.

    Levering 2-6 dager

    250,- Nå 219,-

    ISBN:

    9788292284865

    Forlag:

    Skagerrak forl.

    Trykkeår:

    2013

    Utgitt:

    2013

    Utgave:

    1

    Sider:

    239

    Vekt:

    1310 gr

    Alder:

    Voksen

    Vestfoldmat
    Skagerrak forl.
    9788292284865

    Forlagets omtale:

    Denne boka skal friste deg til å tilberede og spise maten som produseres i vårt distrikt! Det er mange gode grunner til at vi skal velge lokale råvarer. En er at vi kjenner lokale råvarer bedre og vet hvordan de skal behandles. Som for eksempel at det lønner seg å bruke en spiseskje sukker for LES MER hver liter vann når du koker Vestfold-asparges! Lokale råvarer er dessuten ferskere enn importert mat. Det er gourmetkokken Edgar Ludl som har komponert oppskriftene. Ludl er opptatt av spennende mat som er sunn og enkel å tilberede. Boka gir deg informasjon om hvor du skal få tak i de lokale råvarene, og oppskriftene inspirerer deg til et mer variert, sunt og lokalt kosthold! Steinar Ulrichsen har ført det hele i pennen, mens Olaf Akselsen har fotografert alle rettene. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka skal friste deg til å tilberede og spise maten som produseres i vårt distrikt! Det er mange gode grunner til at vi skal velge lokale råvarer. En er at vi kjenner lokale råvarer bedre og vet hvordan de skal behandles. Som for eksempel at det lønner seg å bruke en spiseskje sukker for hver liter vann når du koker Vestfold-asparges! Lokale råvarer er dessuten ferskere enn importert mat. Det er gourmetkokken Edgar Ludl som har komponert oppskriftene. Ludl er opptatt av spennende mat som er sunn og enkel å tilberede. Boka gir deg informasjon om hvor du skal få tak i de lokale råvarene, og oppskriftene inspirerer deg til et mer variert, sunt og lokalt kosthold! Steinar Ulrichsen har ført det hele i pennen, mens Olaf Akselsen har fotografert alle rettene.