Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Hobby og Fritid Mat og drikke Drikke Vin

    Vin

    Vin

    Vin (smak og behag, hva har du i glasset?, a tasting course)

    Forfatter Pegasus

    (Rune R. Moen - Oversetter)

    Pegasus

    Levering 2-6 dager

    399,- Nå 349,-

    ISBN:

    9788244201506

    Forlag:

    Pegasus

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    256

    Alder:

    Voksen

    Vin
    Pegasus
    9788244201506

    Forlagets omtale:

    Det finnes flere bøker om vin på markedet. Noen tar for seg enkelte distrikter, druer og forskjellige typer vin, andre er rene oppslagsverk. Vin - smak og behag gir en innføring i vinsmaking uten strenge retningslinjer eller koder - her handler det kun om pur vinglede for den jevne forbruker som LES MER ønsker å vite mer om det store landskapet som vin omhandler. Boka er enkelt og ujålete lagt opp med illustrasjoner og forklaringer for nybegynnere som kanskje ikke er helt klar for å hoppe med hodet først inn i en tilsynelatende komplisert vinverden. Forfatteren legger stor vekt på hvordan vi kan gjenkjenne og finne frem til riktig vin ved hjelp av både lukt, farge og smak, med referanser til ting vi kjenner igjen. LES MINDRE Forlagets omtale Det finnes flere bøker om vin på markedet. Noen tar for seg enkelte distrikter, druer og forskjellige typer vin, andre er rene oppslagsverk. Vin - smak og behag gir en innføring i vinsmaking uten strenge retningslinjer eller koder - her handler det kun om pur vinglede for den jevne forbruker som ønsker å vite mer om det store landskapet som vin omhandler. Boka er enkelt og ujålete lagt opp med illustrasjoner og forklaringer for nybegynnere som kanskje ikke er helt klar for å hoppe med hodet først inn i en tilsynelatende komplisert vinverden. Forfatteren legger stor vekt på hvordan vi kan gjenkjenne og finne frem til riktig vin ved hjelp av både lukt, farge og smak, med referanser til ting vi kjenner igjen.

    Emner: Vin